Nejste přihlášen/a.
0x
Jestli máte pochybnosti (nejste sama, těch lidí je velké množství), tak sázejte u konkurence, ta je dost silná a pojme zákazníky Sazky. Podle mě se potápí, sice pomalu, ale jistě.
Tento týden je spuštěná nová loterie Tipšestka (od Tipsportu), dále se chystá na číselné loterie vrhnou Fortuna v nejbližších měsících a další...
0x
když to teď vede Cupka, tak bych se toho nebál a klidně zase zásel. Zásel jsem dřív, hrozně mě bavilo vsadit si v pondělí a až do neděle plánovat, co si pak dopřeju - a že jsem byl na sebe přísný a nechtěl to rozházet jen tak za zbytečně drahé věci! ![]()
Ale už vím, že co si nevydělám to nebudu mít, tak jsem toho radši nechal.
Zajímavý je fakt, že čím je národ chudší, tím více sází.
0x
sazím pravidelně a i letos si tradičně vsadím plný tiket včetně šance. Pravidelně=31.12. Už to dělám 10 let a zatím jen občas pátá. Jednou jsem sázel 3 týdny, výhru vsadil, zase výhra, vsadil ... půl ledna zábava ![]()
A co si takhle zajet za hranice a vsadit si v Německu nebo v Rakousku? Bylo by to v Eurech. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.