Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sázíte Sportku?

Od: krkovicka* odpovědí: 10 změna:
Dobry den.Sázela jsem sportku,ale sny o bohatství nikde.Nevíte jak je to teď,když sazka je v úpadku,ale loterie jede dál?V Praze maj na terminálech-MIMO PROVOZ avšak jsem zjistila že v jedný přijímají dale sázenky.Takže se sází dál?Můj Táta sází 16let a sází dál,dokuď se losovat bude...Mám pochybnosti.Co když vyhraji a nikdo mi nic nedá?Mě jen vadí to potupné dobíjení přes kupon nebo pobočku,dokonce i v Tescu u pokladny nechci zdržovat.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drich*
hodnocení

0x

Jestli máte pochybnosti (nejste sama, těch lidí je velké množství), tak sázejte u konkurence, ta je dost silná a pojme zákazníky Sazky. Podle mě se potápí, sice pomalu, ale jistě.

Tento týden je spuštěná nová loterie Tipšestka (od Tipsportu), dále se chystá na číselné loterie vrhnou Fortuna v nejbližších měsících a další...

hodnocení

0x

Já sázím stále. V trafikách, kde zůstaly terminály, tak lze podat sportku a dokonce dobít 02. T-mobil se u nás dá dobít i prodejnách MHD. Přes bankomat také lze dobíjet. Kupon jsem zkusila jednou a vícekrát už nechci.

hodnocení

0x

když to teď vede Cupka, tak bych se toho nebál a klidně zase zásel. Zásel jsem dřív, hrozně mě bavilo vsadit si v pondělí a až do neděle plánovat, co si pak dopřeju - a že jsem byl na sebe přísný a nechtěl to rozházet jen tak za zbytečně drahé věci! *smich*

Ale už vím, že co si nevydělám to nebudu mít, tak jsem toho radši nechal.

Zajímavý je fakt, že čím je národ chudší, tím více sází.

krkovicka*
hodnocení

Jo,to jo.Je to stejný jako pohled k pokladnám hypersupermega obchodech.Sázela jsem vždy na středu,pět sloupečků a vyhrála maximalne sedm stovek.Jezdila s prstem po glóbu a koukala na chatky v Krkonoších,ale už je to pryč :D

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

sazím pravidelně a i letos si tradičně vsadím plný tiket včetně šance. Pravidelně=31.12. Už to dělám 10 let a zatím jen občas pátá. Jednou jsem sázel 3 týdny, výhru vsadil, zase výhra, vsadil ... půl ledna zábava :)

krkovicka*
hodnocení

Víte co?Já pravě přestala.Protože proč pokoušet štěstí a snažit se vyhrát když jsou lakomý a nechtějí výhru dát.To je oč tu běží...Ve stastných 10 osm stovek,za dvacku dobrý.Na losu 200kč,za dvacku dobrý,ale za 16kč sloupeček,něco víc vyhrát a nemít to je o ničem.
pt®

A co si takhle zajet za hranice a vsadit si v Německu nebo v Rakousku? Bylo by to v Eurech. - stařenka

krkovicka*
hodnocení

Musím tam mít cestu.Což nehrozí.Německy umím jen pozdravit *smich*
aaaaaaaaaaaaaaaaa

udělat pár křížků a podat tiket a k tomu pár € snad jde i němému. No a až padnou 3 000 000 € tak se nějaký tlumočník najde.

lidus*
hodnocení

0x

Sázela jsem tak 3x do roka a nijak mi to nechybí. Telefon dobíjí zásadně kupónem a nijak mě to již 10 let neomezuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]