Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung i5500 galaxy 5 vs vodafone 858 smart

Od: petaaaaaaaaaaaaa odpovědí: 4 změna:

kdyby jste se měli natvrdo rozhodnout mezi samsung i5500 galaxy 5 a vodafone 858 smart,který by jste si koupili?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzek*
hodnocení

0x

vodafon bych nekoupil určite, ale koupil bych nokii i pres to, ze neinvestuji do reklam jako jeho konkurence a i pres to, ze ma pomalejsi procesor. Na procesor se da totiz zvyknout, ale jinak jsem s ni naprosto spokojeny a nikdy nic jineho bych asi nechtel :)

hodnocení

0x

Ericsson J108.;)

zajixxx*
hodnocení

0x

HTC Wildfire? XD

muvo
hodnocení

0x

Mám doma oba a ani jeden není špatný, sám mám teď dilema, který si nechat. Galaxy je o něco málo svižnější a v některých drobnostech uživatelsky příjemnější, Vodafone má zase lepší wifi a gps přijímač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]