Nejste přihlášen/a.
Ahojte
chtěla bych se Vás zeptat, jaké by jste mi doporučili nákupní centrum v Praze. Chystáme se s kamarádkou v neděli do Prahy, tak bychom si rády někam zašly.
Kdysi jsem dokonce slyšela o nějakém velkém outletu, kde jsou věci za velmi dobré ceny, nevíte náhodou někdo o tom něco? Popřípadě o nějakém jiném, podobném obchodu?
A pokud máte nějaký návrh na nějakou zajímavou událost, výstavu, či cokoli jiného, dejte prosím vědět.
Předem děkuji za Vaše odpovědi
Ahoj ahoj,
tak dle mě záleží kam do Prahy se chystáte...třeba mě nebaví cestovat hodinu po Praze jen kvůli nějakému obchodu apod. :D
Jinak obchodní centra jsou víceméně všude :D
Zličín, Nové Butovice, celé Václavské náměstí + kulturní vložka sv. Václav :D, Arkády, Flora, Eden, Nový Smíchov...tyto jsou převážně na metru B.
Outletů je také několik...Fashion Arena Outlet Center Štěrboholy asi nejznámější...
V Praze je omezujícím faktorem parkování,pokud přijedeš autem.Pak je výhodné zaparkovat na Zličíně,ať už na hlídaném parkovišti,či na parkovišti Globusu nebo Tesca(IKEA).Dále lze pokračovat metrem k ANDĚlu, - Tesco, Nový Smíchov,nebo Náměstí Republiky - Paladium.,případně Bílá labuť.Pokračovat se dá až na Černý most.
JABRAKA
Třeba Chodov je hodně velkej, ale je trochu mimo, takže by vám cesta sežrala víc času. V centru je fajn třeba Nový Smíchov (stanice metra je Anděl), nebo Palladium (náměstí Republiky).
Na akce koukni třeba na goout.cz/... Já byla na Neviditelné výstavě ( neviditelna.cz/... a bylo to fajn.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.