Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchodní centra v Praze

Od: kolka odpovědí: 5 změna:

Ahojte :)
chtěla bych se Vás zeptat, jaké by jste mi doporučili nákupní centrum v Praze. Chystáme se s kamarádkou v neděli do Prahy, tak bychom si rády někam zašly.

Kdysi jsem dokonce slyšela o nějakém velkém outletu, kde jsou věci za velmi dobré ceny, nevíte náhodou někdo o tom něco? Popřípadě o nějakém jiném, podobném obchodu?

A pokud máte nějaký návrh na nějakou zajímavou událost, výstavu, či cokoli jiného, dejte prosím vědět.

Předem děkuji za Vaše odpovědi :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj ahoj,

tak dle mě záleží kam do Prahy se chystáte...třeba mě nebaví cestovat hodinu po Praze jen kvůli nějakému obchodu apod. :D

Jinak obchodní centra jsou víceméně všude :D

Zličín, Nové Butovice, celé Václavské náměstí + kulturní vložka sv. Václav :D, Arkády, Flora, Eden, Nový Smíchov...tyto jsou převážně na metru B.
Outletů je také několik...Fashion Arena Outlet Center Štěrboholy asi nejznámější... :)

jabraka*

V Praze je omezujícím faktorem parkování,pokud přijedeš autem.Pak je výhodné zaparkovat na Zličíně,ať už na hlídaném parkovišti,či na parkovišti Globusu nebo Tesca(IKEA).Dále lze pokračovat metrem k ANDĚlu, - Tesco, Nový Smíchov,nebo Náměstí Republiky - Paladium.,případně Bílá labuť.Pokračovat se dá až na Černý most.

JABRAKA

olaf71*
hodnocení

0x

zřejmě máte na mysli outlet ve Štěrboholech, kde má každá značka svůj obchod. nikdy jsem si tam nic nevybral, hlavně malý výběr velikostí a že by tam byly nějaké dobré ceny, to jsem si nevšiml. osobně jezdím do Direct Sport Zličín.

agathexp*
hodnocení

0x

Třeba Chodov je hodně velkej, ale je trochu mimo, takže by vám cesta sežrala víc času. V centru je fajn třeba Nový Smíchov (stanice metra je Anděl), nebo Palladium (náměstí Republiky). :)

Na akce koukni třeba na goout.cz/... :) Já byla na Neviditelné výstavě ( neviditelna.cz/... a bylo to fajn.

solenza*
hodnocení

0x

Největší nákupní centrum v ČR je v Letňanech. Od metra tam jezdí zdarma autobus OCL. Vždycky když jsem v Praze mám trochu času, tak se tam zastavím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]