Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mne, jak se na tohoto člověka-kandidáta na Českého prezidenta díváte nyní. Čtete někdy to, co on vypráví? Já neomlouvám ty druhé kandidáty, všichni melou pantem, ale tento pán je nepřekonatelný. A navíc je hodně chlubivý. Jemu bych hlas nedala, ani kdybych měla pistoli u spánku. No, to asi kecám, protože kvůli takové personalitě, bych tedy život nepoložila.
No, popravdě já bych o tom nikdy nepsala, protože mi je ten člověk šumafuk. Ale nezapoměla jsem na nedávnou diskuzi, kde jste dost rádců vyjadřovalo právě k tomuto člověku. A od té doby, když vidím jeho jméno, tak si na tu diskuzi vzpomenu. Bylo to nějak jestli ho budete(me) volit...A kdo mu dá svůj hlas...
Je to člověk, který udělá vše pro svou slávu, prachy atd. Možná to není vždy na škodu, poslouchal by víc vůli lidu aby se zalíbil. Já ale takového prezidenta nechci.
Našel jsem toto : volebnikalkulacka.cz/...
a kupodivu mi vyšla paní Fischerová o které jsem moc neuvažoval.
Je dobré, že v 1. kole můžeme volit kohokoli bez strachu že hlas propadne.
Mně vyšel Tomio, 43 procent.
doplněno 04.12.12 19:26:Stříbrňáku, souhlasím, já ale nechci ani Avatara - představ si, že by se sem třeba ještě někdy podíval i Obama nebo někdo podobný a uvítal ho někdo s takovýmto.. ehm... obličejem...
Tomio Okamuru sleduji ve sdělovacích prostředcích už tři roky,když začaly padat a krachovat ve velkém cestovky.Tam jsem oceňoval jasné,srozumitelné a lidské hodnocení svízelných situací lidí,kteří zůstali bez prostředků v cizině.Okamura už tenkrát doporučoval řadu opatření v tvorbě zákonů,aby se zabránilo rozkrádání prostředků cestovatelů v cestovkách.Poslouchal jsem jeho vyznání k jeho vlasti,ne Japonsku,ale Česku,které jednoznačně považuje za svoji jedinou vlast.Kdo z dnešních politiků nebere tuto zemi jen jako zlatý důl?A když dojde k nejhoršímu?Hupky hupky pryč,do cizích zemí bez daní!
JABRAKA
odhadujete ho velmi dobre.znam ho osobne z drivejsich let kdy jeste o politice neuvazoval cca 3 roky zpet,ale urcite se nezmenil.kdyby ti lide kteri mu dali hlasy vedeli koho voli tak by se asi poblili.krasomluva mu jde vyborne.lide ho vubec nezajimaji,jsou pro neho jen prostredek ktery ho vynese nahoru.predstavte si jen,ze roce jeho cestovka priveze cca 100 000 japonskych turistu.spatny obchodnik by na 1 vydelal 500kc.tomio neni spatny obchodnik,ale tvrdi za ma mesicne 150 000kc.
Hanys, přesně tak. Já toho kluka neznala, poprvé jsem ho viděla v tom pořadu "Den D". Už tam se mi nelíbil jeho přístup k lidem. Byl arogantní. Ale je nutno přiznat, že to byli všichni. Asi to bylo v jejich repertoáru. Ale pak tady vznikla ta otázka, zdali pro něho hlasovat. A to už jsem se zarazila. Ten člověk na té kandidatuře neuvěřítelně vydělal. Nebylo jeho zájmem stát se prezidentem, ale to, že má smlouvy s Japonskými cestovními společnostmi. A on se takto nesmírně zviditelnil ne u nás, to mu je jedno, protože není takový blbec, aby si myslel, že ho tady opravdu zvolí za prezidenta. Ale získal obrovskou popularitu tam, u nich. A to byl jeho cíl. Nic jiného v tom nebylo a není. On je vysmátý, bude se chlubit, že vydělává dve stě tisíc měsíčně a na druhé straně říká, že má na kontě šedesát tisíc a proto si nemůže platit náklady na prezidentskou kampaň. Mě je jenom líto těch lidí, kteří nemají opravdu co do huby a naletí tomuto chytrému hochštaplerovi natolik, že jsou schopni dát mu svůj hlas do voleb.
Tomio mi nevadí, vadí mi skutečnost, že jsme tak pitomý národ...
Než počmáraného šaška a lidi co co ze dne za den zobhatli a nikdo neví jak i když S. Gross měl směnku...
To už raději Okamuru.. zajímal jsem se o něj již pár let zpět a z mého pohledu jasný kandidát...
Taková Bobošiková a spol to jsou čísla... třebas babičky jedna jak druhá "Jedinně komunistu" ...
Zvyk je železná košile...
U nás na plakátech jakožto má kníže Kája se piše,že vrati naší zemi respekt.Tím vlastně říka,že naše země respekt nemá.
Mlady Jirka Dinzbír zase vedle na plakatu říka,že je možno mit spravedlivy stát.Tím vlastně říka,že naš stát neni spravedlivý.
Tomia sem plakat nikde neviděl,ale sem si jist,že mu to neklapne.
Bohužel se prezidenti budou volit podle naších sympatii a předsudků a ne nikoliv podle jejich umění...
On Tomio neumí jen mluvit, ale má na všechno jednoduchá a účinná řešení, jen my pořád vymýšlíme vymyšlené a ještě to pak zprasíme až to je do nebe volající. Kocourkov je slabé slovo. To že se teď vyrojila spousta pomluv na jeho adresu jen zase lidská závist, která nám rozhodně nechybí. Prezidentem by být neměl, ale jedině dobře, že se alespoň někam dostal, otázka je zdali jej někdo politicky nezlikviduje jak je u nás zvykem u lidí, kteří do něčeho nepříjemně začnou šťourat, Kubice to umí
jake pomluvy a zavist clovece,vubec netusis o kom mluvis,a kdyz nekdo lze tak je treba vystourat pravdu.
ne že bych byl nějaky jeho fanoušek, do hlavy mu nevidim ale přijde mi docela rozumný.. jake jsou jeho prave zaměry tady nikdo nemuže s jistotou tvrdit.. mě nijak nevadí.. názory ma dobré.. takové ktere jdou proti stavajicimu systemu..jakožto prokazovani majetku... zodpovědnost za svou praci ve vladě... to je spravne.. ale tak celkově tam neni z čeho vybirat.. asi bych se rozhodoval mezi zemanem a okamurou.. ale ten se tam stejně asi nedostane... je třeba volit nejmenší zlo... mimochodem nedavno bylo na FB co se tyče okamury důkaz jací jsou lidé blbci a jak hltají vše co jim media nebo ostatni lide podstrčí.. byl tam obrazek. citace z članku ktery napsal na svem blogu o komunismu atd.. no prostě nějaký chytrák vytrhl jednu citaci totalně z kontextu tak že to pusobilo že okamura opěvuje minuly komunisticky režim... přitom tam psal o nějakem pařižskem komunismu a jeho mysšlenkach nebo něco takoveho... prostě jenom dějepis.. no a ty komentaře byly jasné... to je svi*ně, tak ten u mě skončil, nedam mu hlas, tak to podělal, atd... mě to přišlo hned jako nějaky kec tak jsem si dohledal cely članek a bylo to jasné.. ale jasný přiklad jak lidi jsou tupí... a pak se mužem divit že je to tady jak v kocourkově..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.