Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zlozvyku ňoumání

Od: jerrysek* odpovědí: 4 změna:

zdravím vás :)

chtěla bych se zeptat, jestli nevíte jak se zbavit zlozvyku ňoumání všeho možného. jak se mi někde objeví nějaký stroupek, nenechám ho napokoji, i když vím, že mi tam po něm zůstane tmavý flek - jizva. nemáte někdo zkušenost jak se toho zbavit nebo případně i jestli a jak se dá zbavit těch už vytvořených jizev? *nevi*

ještě doplním, že umělé nehty, pokud by někdo navrhoval, mít nemůžu, kvůli kytaře

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

zajímavé, moje exmanželka hrála na kytaru jen s dlouhými nehty a na prof.úrovni.

Jinak slovo ňoumání jsem ještě neslyšel, ale já to dělám také, je to uklidňijící. jedině si najít jiný druh uklidnění

jerrysek*
hodnocení

s dlouhými nehty, ale jen na pravé ruce (pokud je pravačka) ;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Zalepit páskou.To mi pomohlo.Jen ta svědivost kdy se to hojí je nepřekonatelná k ňoumaní.

hodnocení

0x

Jerýsko, a co si to tak můžeš ňoumat? A píšeš, že máš dokonce nějaé jizvy. Já tedy nikdy neradím psychologa, neboť vím, o čem je řeč, ale v tomto případě bych Tě na něho odkázala, tam nemůže nic zkazit. Co můžeme říci jiného, než, tak se přestaň "ňoumat" , a věnuj se hře na kytaru. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]