Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porušování sml. podmínek UPC

Od: honzav88* odpovědí: 4 změna:

Zdravím rádce, včera mi přišel email od UPC že mi ruší můj stávající "balíček"a nahrazujího jiným. Defakto stejnými programy, ale doplněn o balíček "PLUS"(dokumenty, který většinou již stejně mám free a nesleduji je) s tím že mi nastaví "úžasnou věrnostní cenu"200 Kč (samozřejmě + 50 kč za set-top-box) Já vím, že to není hrozná cena, ale jde mi o princip. Smlouvu jsem podepisoval před dvěma lety za hodnotu služeb 150 Kč napořád bez omezení doby platnosti akce. Mezi tím zpoplatnili set-top-box, tak teď platím 200 Kč a teď opět skrytě zdraží na 250,- Kč. Už mě to fakt točí, ale obrany asi není že? Samozřejmě vím, že jediné správné řešení je ukončit smlouvu, ale přítelkyně sleduje SK TV a syn dětské kanály a konkurence je i tak bohužel dražší a asi si toho jsou vědomi:-/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Slovenské kanály můžete mít v rámci Skylinku za 29,- měsíčně.Dětské kanály ovšem ne.

Jen z principu bych ale přešel,mám pocit,že skylink má nabídku za cca 290,-

doplněno 18.12.13 09:38:

Balíček Mini u Skylink za 179,- včetně tří dětských.

doplněno 18.12.13 09:59:

Skylink naprosto v pohodě.

Až na ten nemorální paušální poplatek 29,- Kč ale ten v případě objednání nějakého balíčku odpadá.

honzav88*
hodnocení

Tak ten skylink nevypadá špatně, u balíčku MULTI o 40 Kč více a měl bych navíc sportovní a některé filmové. Otázka jestli to není z bláta do louže. Nemám s nima zkušenosti?

doplněno 18.12.13 14:57:

Akorát koukám, že na skylink musím nakoupit satelit+set-top-box a nějakou kartu + aktivační poplatek. To se mi asi moc nevyplatí finančně teda :) Navíc v paneláku stelit cpát někam na balkón...

vis*
hodnocení

0x

Odpověděl bych spíše na druhou část. Dávejte si velký pozor při ukončování smlouvy s tímto spolkem gaunerů. UPC odchod svých klientů nese velmi nelibě a dokáže vyvíjet neuvěřitelné podrazy. S malou nadsázkou bych pro ukončení smlouvy s UPC raději najal právníka.

honzav88*
hodnocení

Už jsem jednou končil, ale kvůli stěhování tak to bylo v pohodě. Ale ano vím, asi bych si výpověď nechal napsat známým právníkem:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]