Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsou prázdniny a tak nemám co dělat...Chci koukat na nějaké filmy, ale poslední dobou mě nic nezaujalo. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte tip na nějaký fakt moc dobrý horor nebo psycho...Ale žádné krváky jako Saw nebo třeba Halloween atp... Jen něco lekavého.
Díky.
The Others, v lekání naprostá jednička. Chcete-li psycho, pak... PSYCHO, aneb Hitchcockova klasika. Další psycholekavý a podle mě moc dobrý film je poměrně nový Prokletý ostrov...
Jako velky fanda hororu muzu doporucti REC, Usvit mrtvych, Sirotcinec ci prvni Resident Evil. Vcera jsem zkoukla konecne Stahni me do pekla a taky super Hodne si chvali treba Paranormal Activity, ale to me moc nebavilo, ovsem uznavam, ze samotna doma o pulnoci muzete sledovat i hovadinu a budete se bat
S vyse Prokletym ostrovem souhlasim, vynikajici film! Taktez se mi libil Pocatek (zase dicaprio:D), ci novi X-meni, jsem velky fanda, takze spicka
Jeste vynikajici zalezitost je Jezero smrti, u toho mi fakt behal mraz po zadech, zejmena u zaveru!
No, on je totiž DiCaprio vynikající herec, ať si říká kdo chce co chce. Takže sáhnout po filmu s ním, to je jako sáhnout po filmu třeba s Meryl Streep...člověk se moc nesplete, je to jistota. A čím je starší, tím "rozměrnější" je jak jeho hraní, tak jeho postavy.
Ahoj , jestli ti můžu doporučit, tak skvělý film je Ženská věznice nebo Prokletí domu winchesterů.Můži říct, že u toho Prokletí domu winchesterů jsem seděl na sedačce, hlavu pod dekou a v ruce kudlu.
Páni, tak děkuju moc za všechny tipy! Vyzkouším vše, prázdniny jsou táák dlouhé.
A Prokletý ostrov jsem viděla, byla jsem na něj v kině, moc se mi líbil.
A ješt ějednou děkuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.