Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panenská blána - fámy o ní

Od: miranda* odpovědí: 48 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, proč si polovina národa myslí, že panenská blána se nachází někde uvnivtř v pochvě, když je ve skutečnosti úplně na začátku poševního vchodu. Kdo tuto fámu rozšířil a proč se tak ujala?

48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Odpověď neznám, ale mám "technickou" otázku - ta polovina národa je podle nějaké statistiky?

miranda*
hodnocení

samozřejmě. dělala jsem průzkum po dobu šest let všude -na internetu i v terénu. skutečná čísla jsou ovšem tak znepokojivá, že se je neodvažuji zveřejňovat.

hop®

Nojo, tak asi i v tomto tématu jsme národ, kterému chybějí dva vitamíny - vitamin "I" a vitamin "Q". Ale myslím, že třeba v americe by to bylo ještě horší. Předpokládám, že věková skupina tazatelů byla dost reprezentativní...

Když jsem nedávno koukal na "Nikdo není dokonalý", tak mne odpovědi obyvatel Mělníka na dotaz "Kde ústí Vltava" fakt docela rozhodily...

miranda*
hodnocení

out of topic

hop®
08.07.11 00:31

Srry... *hi*

Pro Hopa, *smich*

doplněno 08.07.11 21:23:

*palec*

Čísla jsou znepokojivá? Vaše starosti bych chtěl mít, Abych pravdu řekl, tahle neznalost mě až tak moc neznepokojuje*smich*. Kdyby nebylo nic horšího...

Magnone, jen Bůh ví, jaká "čísla" tazatelku znepokují...*smich*

buss

Božíčku, a koho to znepokojuje, mě určitě ne. Co se stane, zbortí se svět? Naprosto irelevantní. Tož choďte a po školách a poučujte...

myslím, že Vaše snaha a trpělivost při vykonávání průzkumu na internetu a v terénu by měla dojít nějakého ocenění... nejste příliš skromná?

mnoho z nás by určitě uvítalo nějaký odkaz na Vaše výsledky, byť znepokojující...

jsou i horší věci a jdou na buben...

děkuji

miranda*
hodnocení

out of topic...aneb proč lidé odpovídají na to, na co nemají...otázku jsem nepokládala, aby jsem tady diskutovala o průzkumu nebo něco dokazovala. kecy kecy kecy a odpověď nikde. tak neodpovídejte, když to nevíte. nemáte co dělat?

marenka*

Mirando, pokud někomu chcete nakazovat, co má odpovídat nebo ne, zajděte někam na placenou poradnu. Tohle co tu děláte je vrchol všeho.

miranda*
hodnocení

promiňte. mám psychické problémy.

psychycké problémy? Tak je řešte. Ani se nedivím, jže je máte když považujete tenhle problém za tak důležitý. A pokud nechcete, aby Vám lidi odpovídali, tak se neptejte. Vždyť je to tak jednoduché!

doplněno 08.07.11 14:00:

Jo a mimochodem (je to teda taky mimo téma), tady se mluví česky. Nikoho tu svým cizojazyčným výlevem asi neohromíte:-P.

miranda*
hodnocení

Spreche ich vielleicht Deutsch? Entschuldigen Sie mich bitte, ich habe nicht bemerkt :D

Nemohla! Jste v Česku, pište česky!

doplněno 08.07.11 15:45:

Παρεμπιπτόντως,σήμεραδεν είναι ένα πρόβλημαμεταγλωττιστήνα γράψετεοτιδήποτεσε οποιαδήποτε γλώσσα.;)

miranda*
hodnocení

Překlad:

Mluvím snad Německy? Promiňte, nevšimla jsem si.

To byl takový pokus o vtípek, víte. :)

hop®

Chodz do dupi..

marenka*

Mirando ... no, máte psychické problémy a věřte, že pokud se budete chovat jako zvíře, jako zvíře dopadnete. Myslím to takhle. Pokud se díky psychice cítíte zahnána do kouta, děláte to co zvířata. Útočíte. Co udělají ostatní? Zaútočí taky. A vyloučí vás. Vidíte ten bludný kruh? Chcete si povídat, děláte průzkumy, ptáte se lidí na názor. Vy si ale způsobíte pravý opak toho co chcete. Pokud by sem přišel někdo, kdo bude znát odpověď k tématu, logicky si pročte co už bylo napsáno, aby se neopakoval. A narazí na urážky, vycítí to, jak tu sedíte jak malé dítě a vztekáte se. Myslíte si, že bude mít ještě pořád ten prvotní zájem odpovědět? Tuším že ne. A jsme zase v kruhu. Nedostanete svou odpověď, špatná nálada se prohloubí, prohloubí se špatná nálada, budete ještě protivnější, lidi budou odtažitější a pořád dokolečka. Jenže problém s tím budete mít zas a jenom Vy. Není to škoda? *modla* Zkuste ignorovat odpovědi, jež vám nesedí a pokud se vám zde dostane odpověď, kterou chcete, ohodnoťte jí třeba slovním uznáním. Nebo můžete i upozornit, že je odpověď mimo téma, ale tak nějak jinak. Já nechtěla odpovídat na téma panenské blány, protože je mi úplně fuk, jestli jsem jí měla tam či o pár cm vedle. Takže fáma, či pravda, jde taky mimo mě. Ale nejdřív se mě dotklo to, nač jsem upozornila předtím, touto odpovědí se vám snažím pomoct.

miranda*
hodnocení

Já chápu, že se mi snažíte pomoct. Děkuji. Moc jste mi pomohla. A to nemyslím ironicky, i když by to tak mohlo vyznít. Jsem ráda, že ještě existují takoví uvědomělí lidé, jako Vy.

Holka zlatá, proč se rozčilujete? My to víme, a nepatříme mezi těch padesát procent lidí, co to nevědí! Proto se divíme, Vaší zbytečné iniciativě. To jste fakt měla položit otázku na jiném "fóru". A na co chcete slyšet odpověď? Taková pitomost. Tím se opravdu zbýváte jenom Vy. A musím dodat, že tady je ještě hodně velice slušných lidí, kteří se Vám dokonce i snaží na Váš absurdní dotaz odpovědět v naprostém limitu slušnosti. Tak se zklidněte, a nikoho nenapadejte. Doporučuji prohledat i jiné "blány", nejenom tu, o kterou se tak vehementně zajímáte. Myslím, že tam byste našla odpověď na svou otázku. ;)

buss
hodnocení

0x
Pro svatou čistotu je zvláště nebezpečno:
1. Dívati se na nemravné obrazy a čísti nemravné knihy.
2. Lehkomyslně se scházeti a přáteliti s druhým pohlavím.
3. Choditi na neslušné hry, představení a tance.
Kdo neuvěří, bude zavržen.

hodnocení

0x

fámy se ujímají vždy dobře, stačí zasít semínko podezření v kombinaci, že jí málokdo kdy viděl a je to hotovo :-D

hodnocení

0x

Takže teď přímo k otázce: Fámu rozšířili úlisní a zlý lidé, aby jiní lidé, kteří nemají jiné starosti, mohli pokládat dalším lidem, kterým je to zcela fuk, přiblblé otázky.*haha* Zdá se Vám tahle odpověď dost k tématu?;)

doplněno 08.07.11 14:09:

Jo apokud budete chtít upozornit na tu pravopisnou chybu, tak o ní vím.*hi*

krkovicka*
hodnocení

0x
Slyším to poprvé.Zeptala jsem se tedy 11ti leté dívky a odpověděla mi že uvnitř není,že je u vstupu.Docela se chudáček červenala.Hele?A NEŘÍŠITE TU FÁMU VY? *haha*
miranda*
hodnocení

Nám to například tvrdila učitelka biologie na střední. Mladá generace je snad už lépe obeznámena.

raadek*
Nejsem si jist, ale myslim, že Jára Cimrman měl blány mezi prsty na noze. R.
08.07.11 21:16

*smich*

krkovicka*
Mirando a na tom stavíte lehkost býti? Udělejte nový průzkum,třeba 30ti letý,ať máte co dělat na dosmrti.Zaměřte se na důležitější věci.Tohle je hloupost.To mě jako matku nezajímá,zda si někdo myslí že jí má tady nebo tam...
buss

Třeba na ten výzkum dostala od €U prachy, no když nemá jiné starosti a vadí jí neznalost ..., nakonec jsou blbější průzkumy, zkoumají se jiné blbiny,ne? Ale co s tím bude dělat, osvětu?

miranda*
hodnocení

Tak přiznávám, že tato neznalost mi vadí. Tak jako učitelce literatury vadí neznalost známého autora, což zase někteří lidé považují v životě za méně důležité, já si zase myslím, že je důležité něco vědět o vlastním těle. Vzdělávám se v oblasti, která mě přitahuje.

rv*

Prosím o zaslání fotografie zmíněného objektu, aby si chybující polovina mohla odstranit mezeru ve vzdělání.

hop®

RV: Souhlasím! *smich**palec*

Ahoj, RV, to jsem se tedy pobavila! Opravdu trefná odpověď!*palec**palec* Ještě teď se chechtám nahlas.

miranda*
hodnocení

Já chápu, že Vás to nezajímá. Ale tady to přece není o tom, položit dotaz, který bude zajímat co nejvíce lidí.

Až tak stará se cítíte být? Vždyť je Vám teprve dvacet! Alespoň to tvrdíte zde:
Dobrý den, je mi 20 let a s přítelem (23) chodím přes tři roky. Říká, že se se mnou chce milovat. Problém je v tom, že já nevím, jestli už je ten správný čas s něčím takovým začít. Snažila jsem se mu vysvětlit, že by to bylo vhodné dělat takové věci až po svatbě, jenže on prý už to déle nevydrží. Vždy, když vedle sebe ležíme, říká, že cítí nějaké pnutí a pak jde na záchod. Nechci ho ztratit, moc ho miluji. Mám se mu podvolit? Zatím jsem nikdy neměla chuť ty věci dělat.
poradte.cz/...
Jste prostě veselá kopa...
doplněno 08.07.11 16:24: Reakce na tento výrok: Nám to například tvrdila učitelka biologie na střední. Mladá generace je snad už lépe obeznámena.
miranda*
hodnocení

A vy jste troll.

08.07.11 16:45

*smich*

miranda*
08.07.11 16:56
hodnocení

*smich*

sebod*

Reakce na : Dobrý den, je mi 20 let... přítel cítí nějaké pnutí... Mirando, nepraská náhodou příteli panenská blána?*smich*

krkovicka*
Víte,sebod.On ten chudáček cítí pnutí už přes tři roky.CITUJI-Říká že cítí nějaký pnutí a jde na záchod...Každej chlap,ví o co jde,zvlášť když jde o jeho součast těla,jeho nejlepšího kamaráda... *haha*
sebod*

No, vo tom to je. Tuhá panenská blána *sok*. Ještě tak tři-čtyři roky, blána praskne a bude po pnutí *uf*

hop®

... anebo si sundá punčocháče a bude po pnutí hned...

krkovicka*
Než usnu...tak tohle nemá chybu.Vy jste tomu dala korunku :D
des*

Myslíš-te pravou ruku,zcela určitě,nic jiného mne nenapadá.*tuc*

Levou. Tou je to jak od cizího*smich*

hodnocení

0x

Toto je fajna diskuze :D*smich**haha*Fajna a pjekna!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma panenska blana

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]