Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo tip na nějakou obyčejnou hračku na zahradu pro 10 letého chlapce?
Jo to je vděčný dárek měl jsem taky Tatru, v té době ještě T138. Ovšem bylo mi méně, tak mi ta nosnost 10kg stačila i na to, abych na té tatrovce mohl jezdit. Myslím, že dnešní desetiletí kluci už pro zábavu chtějí něco jiného, už pomalu začínají přemýšlet o tom, že nejvděčnější hračka se nachází na jejich tělíčku, a nějaký náklaďák na zahradu je zabaví jen na chvilku...
Děda nám na zahradě přidělal takovou silnou desku asi 5cm silnou přišrouboval pořádnými šrouby,nalakoval lodním lakem a na tu desku přidělal horolezecké uchyty.Je to asi 2m vysoké a 3m dlouhé.A lezeme tam furt.Pak na strom udělal z prken takový domeček a lezeme tam po provazovém žebříku.Bazén má děda taky.Menší děcka tam mají přidělanou starou školní uříznutou tabuli na kreslení.U zdi baráku máme také kuličkobou dráhu a pořád hrajeme cvrnkanou.Ještě hrajeme stolní tenis,na dřevěné kozy přidělal desku,taky nalakoval a ze staré záclony nám udělal sít.Jenže nás je hodně děcek tak si pořád něco najdem.Jakub
doplněno 07.07.11 07:39:Tu desku na lezení přidělal na barák na přístavek kde je jinak koupelna ,špajs záchod a dědova trucovna.
Jakube to je zlatej dědeček. 30 let sliboval manžel dceři rozhlednu, letos jí na chalupě konečně začal stavět pro vnučku. Ta tabule je super nápad!
Paní,když neseženete starou tabuli,tak druhý děda koupil dřevěnou desku,takovou jak vypadá že je slisovaná a koupil barvu co se tím natírají školní tabule.A museli jsme to natírat asi 3x nebo4x.Nevím jak se ta deska jmenuje.Jakub.
doplněno 07.07.11 12:00:Jo a jde krásně také utírat a je venku přišroubovaná na zdi i celou zimu a nic se jí nestalo ještě.Jakub
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.