Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy na zvířatech

Od: babulka® odpovědí: 18 změna:

myslíte si,že i adidas stále testuje na zvířatech,:(?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doufám, že ano.

kami95

Vtip ne? Jinak k dotazu..myslím, že testuje, protože seznam všech netestovaných najdeš na netu nebo ještě lépe, je poznáš podle loga, které si taky můžeš najít na internetu a to znamená, že mají certifikát, že se netestuje..

Není to vtip. Testování léků a kosmetiky na zvířatech je nenahraditelné. Firma, která tvrdí, že netestuje, tak buď testuje tajně nebo si nechává testovat jinou firmou nebo používá někým jiným otestované komponenty. Tzv."netestování" je jenom P. R. a marketingová záležitost.

naoko

Nesmysl. Takhle nějak vypadá testování na zvířetech. A je to ve skutečnosti mnohem horší. Tak se koukněte, vám to vadit nebude.

smaragdovypribeh.blog.cz/...

lidus*

Jethro, hezky vysvětlené. Ono se křičí, netestovat na zvířatech a málo kdo z těchto křiklounů ví, že se testují léky, krémy a třeba také hygienické pomůcky na lidech, říká se tomu studie.

cobrak*
hodnocení

0x

Adidas? Jako třeba boty nebo co? :-O

Vy neznáte kocoura v botách? ;)

vis*
hodnocení

0x

Nevím, proč zrovna Adidas, ale prakticky všichni výrobci. Jakmile je sebemenší záminka testů na zvířatech, je okamžitě využita, ať už ofiko, nebo neofiko. Na planetě je spousta nešťasných míst, kde je pro pár korun možné všechno.

daniell*
hodnocení

0x

Ano chraňte zvířate - chemii nejlépe vůbec netestujte že? Ono jak funguje se dozvý výrobce časem kolik lidí na jeho následky umře a kolik ne ...

hodnocení

Hm:(je to smutný, já jen, že některé firmy co dříve testovali již netestují nebo alespoň to tak vypadá, tak jsem myslela, že ani adidas:)děkuji za odpovědi:)

dusger*
hodnocení

0x

Pokud mám představu, nejedná sa o nějaké operace či krváky, ale hledání možných, nežádoucích reakcí či alergií na používané chemie. To mi připomíná snahy o zrušení dostihů a k vůli nim "týrání" závodních koní. A tak se ptám těch aktivistů, kdo podle nich bude chovat koně, které by nemohly závodit a kde by asi skončily ty dnešní.

martinaa*

Zdravím, to máte špatné představy. Na střední jsme aktivně brojili proti testování na zvířatech - a králíkům nebo kočkám třeba vpíchnou chemii do oka, aby zjistili alergickou reakci. O oko většinou zvíře přijde, ale má ještě druhé, protože se test musí pro jistotu opakovat. Nebo králíka oholí a přímo na kůži mu zkouší ony testované látky, kůži mu to rozežere někdy až do masa, vznikají nekrózy, o bolestech a utrpení zvířete asi netřeba mluvit.

Takže asi tak.

doplněno 12.01.14 15:15:

Magdon, používám přírodní kosmetiku s certifikátem, a nadto jsem reagovala na předchozího rádce, který tvrdil, že to nejsou žádné "krváky".

doplněno 12.01.14 16:14:

Co je marný? U většiny používaných věcí se o testy moc nezajímám, ale zrovna u kosmetiky ano.

Že máma na věc jiný pohled? To se hluboce omlouvám:) Holt to tak v životě bývá.

Vy byste použila neotestovaný krém na pleť a čekala, jestli to nesežere kůži Vám?

zabu

To je zbytečné. Nechte je, ať si používají ty své, netestované výrobky, a ty testované ať nám neberou a nechají nám je. Je to jen o přežití druhů. Uvidíme kdo přežije, jestli my, nebo uživatelé netestovaných výrobků. Třeba je ještě radi začnou používat, až zjistí, že to bez toho nejde. Teda pokud to přežijou.

naoko

*zed* To že kosmetika není testována zvířatech neznamená, že není testována. Ale to je marný, marný, marný...

naoko

martinoo, to bylo pro magdon , ne pro vás. Nahoře jsem už dala odkaz jak taková zvířata pak vypadají a samozřejmě trpí...

Já testy na zvířatech zavrhuji. Je to šílené.

martinaa*

Už jsem se lekla...;), jen by mě zajímalo, jestli se právě třeba obuv nebo oblečení skutenčně testuje, o tom se moc nemluví.

naoko

To je fakt. Asi se spíš orientovat zda mají v sortimentu i pravé kožešiny. Třeba spol. GATE netestuje kosmetiku na zvířatech a kožešiny má pouze umělé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]