Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začátek jara

Od: klara159 odpovědí: 4 změna:

Kdy začíná v kalendáři letos jaro?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaro začíná 20. března v 17:57.

hodnocení

0x

... a nezačalo už?
lidus*

Pánové, jak kde. Brno-nádhera a volal manžel vzdálen 55km-mlha, padá vlhko, vítr. Dobře mu tak jelikož včera to bylo opačně.

doplněno 10.01.14 18:57:

"pt" to nemůžete myslet vážně, zima příjde, ještě se budeme divit a vy už vysazujete květinky a umýváte okna. Kéž máte pravdu a nenapadne metr sněhu a nepříjde -20. Pro jistotu vyčkám astronomické Jaro.

pt®
hodnocení

0x

Já už jaro přitahuju, jak se dá. Dnes jsem umyla okna, byla nějak od deště zaflákaná. Sundala jsem Vánoční výzdobu, koupila jsem primulky a dala za okno a budu čekat na jaro. Na zahrádce už vykukují některé cibuloviny, byla by škoda, kdyby je mráz spálil. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]