Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude ještě letos sněžit?

Od: skolak* odpovědí: 10 změna:

Jsem dost líná dohledávat na internetu takže se jen chci zeptat jestli nevíte, zda bude ještě letos sněžit nebo budeme čekat až na zimu?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Já to vím, určitě někde ještě sněžit bude!

ukulele*
hodnocení

0x

Hlavně aby sněžilo jen málo, není nic debilnějšího, než uklízet zmrzlou vodu. Můj otčím mi tak znechutil všechny moje zimy v mém dětství.

lidus*
hodnocení

0x

Chápu, že příroda strádá ale já jsem maximálně spokojená a chtěla bych věřit, že sníh bude až v prosinci.

Mimochodem na Červenohorském sedle napadl dnes 1-2 cm sněhu ( vím jistě, mám tam kamarádku s lyžema na pěšší tůře, dělala jsem si legraci jestli rostou borůvky).

hodnocení

0x

Když kouknu ven otevřeným oknem a vidím jaro, tak bych sníh chápal spíš jako pěkný podraz. Měl být o vánočních prázdninách, teď ať si ho strčí někam.. :)

kami95
hodnocení

0x

Doufám, že ne..

uska*
hodnocení

0x

Dle předpovědi (ne na Nově) víkend u nás proprší a v pondělí i úterý bude sněžit. Ještě lyžujeme, ale je to čí dál horší. Chtělo by to mooc prašanu.

lidus*

27.2 traktory na chalupě připravují pole, manžel zasadil cibuli šalotku - NE sněžit už nebude, zima je pryč jelikož na komíně mlékarny je čáp. A hotovo!

hodnocení

0x

Na konci března ještě napadne, ale dlouho nevydrží. Poslední roky to tak vždy bylo - i v letech, kdy zima skoro nebyla.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Někdo, kdo nechce, aby padal, píše že už ne. A druhej, by si třeba na horách přál, aby jo. Ale o tom, co se vlastně bude dít rozhoduje Sv. Petr. On se nakonec nějak rozhodne, co nám pošle na hlavy. Jednou, jsme takhle na 1. máje jeli z Jablonce k Berounu a u pumpy 20 km daleko -v Hodkovicích, se nám pumpař koukal na číslo SPZ, odkud to vlastně jedeme. Na autě bylo asi 10cm sněhu. Pod Prahou jsme se převlíkli a přezuli ze zimního do jarního. Aby jsme nebyli za nějaký divný.

hop®
hodnocení

0x

Já to vidím na nečekanou nadílku třeba v dubnu, nebylo by to poprvé...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]