Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Funguje mapa Prahy dopravního podniku?

Od: solenza* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, zda-li Vám funguje mapa Prahy na stránkách dopravního podniku. Když na stránce idos.dpp.cz/... kliknete na tlačítko MAPA vedle políčka ODKUD tak by se měla zoprazit mapa Prahy. Po přiblížení mapy by mělo na mapě dojít v vykreslení jednotlivých zastávek městské dopravy v podobě barevných teček. Bohužel při přiblížení mapy mi prohlížeč napíše: Data se nepodařilo převzít. (status: 200). Když tuto chybu odkliknu a posunu mapu, znovu se mi objeví tato informace. Proto bych se chtěl zeptat, zda je tato chyba způsobena chybou stránek, nebo mým PC. Vyskytuje se Vám také tato chyba?

doplněno 04.07.11 16:19:

Teďka jsem na mapách Googlu našel přesně, co jsem potřeboval. Podle mapy název jednotlivých zastávek a co z nich jezdí, čísla tramvají, i autobusů popř. i metro. Jinak všem díky za případné reakce.

Funguje mapa Prahy dopravního podniku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

toshibman*
hodnocení

0x

testováno v 21:20 dne 04.7.2011 "Data se nepodařilo převzít. (status: 200)"

hodnocení

0x

Zkuste tam napsat Praha a pak si vybrat!.!.!

ferda60*
hodnocení

0x

Mně to jde.

doplněno 05.07.11 22:04:

Takhle:

Funguje mapa Prahy dopravního podniku? #2

solenza*
hodnocení

Tak už to funguje jako kdysi. Děkuju všem za odpověďi.

Funguje mapa Prahy dopravního podniku? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]