Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje pritelkyne versus bejvalej

Od: petrpan* odpovědí: 13 změna:

mam pritelkyni jsme spolu 2 roky vylozene jsem si ji vybojoval kdyz byla se svym klukem a ja ji prachsporste prebral asi tak rok a pul bylo vse v pohode a psoledni pul rok co chodim do prace se zacina bavit vice s lidma nemam ji to za zle protoze konci driv a vzdy nez zkoncim ja si vyhledava spolecnost nevadi mi to jenze dost casto ej se svym bejvalim mam se bat? chtel sjem ho zbit ale rikala ze se nemusim bat a ze je rada ze je snim kamoska jenze si rikame vsechno a ssama mi rikala ze ji rikal ze ji porad miluje ale pry at se nebojim ze miluje jen me... jednou me podvedla asi po tristvrteroce vztahu s jednim debilem na oslave ale jen se líbaly a ja ji odpustil (jeho profackoval) je maldsi 17 let me je 21 a obcas jeji mysleni nechapu :-D ma celkem volnost ale proste nevim jestly se da poradne holkam verit ja ji nikdy nepodvedl a ani nechci ale bojim se ze je proste mlada a po 2 letech se tezce nekdo opousti koho milujete snazim se ji verit ale je opravdu prekrasna a pise ji spoustu debilu nekdy se dost pohadame uz jsme se i rozesly ale dlouho jsme to bez sebe nevydrzely a znovu se sesly jenze bojim se ze potka nekoho noveho nechci ji ztratit ale potrebuju ji verit dekuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Napisu to tvrde, jak to vidim, ju? Tys ji nekomu prachsproste prebral a ucinil jsi ho nestastnym, a ted se klepes, aby to same nepotkalo tebe. Vis, ze se rika, necin ostatnim to, co nechces, aby oni cinili tobe, vid? Tohle je klasicky pripad... Tvoje pritelkyne se muze s byvalym bavit, jak chce, a je jen na tobe, zda budes zarlit, nebo ne. Tim, ze kazdeho zmlatis, niceho nedosahnes a budes leda pro smich. Mozna tohle tvoji pritelkyni moc neimponuje a rozhlizi se po nekom, kdo je jemnejsi, chapavejsi, rozumnejsi.

Myslim, ze mas naslapnuto byt chronicky a nebezpecny zarlivec. Kazdeho, kdo se o ni otre, zmlatit, a ji porad sledovat, to nemuze dopadnou dobre, i kdybys natisickrat chtel.

Jinak, holkam (i klukum) se verit da, ale nesmis vkladat duveru do tech, co te podvadi, vyuzivaji sveho vzhledu k provokaci a nadsene si pisi s jinymi. Nezlob se, ale takovou holku, co me uz v 17 podvedla, libala se s jinym, pise si s jinymi atd, bych kopla do zadku a uz ji nechtela videt. Co z toho, ze je prekrasna, kdyz se ji neda verit a budes porad trnout, jestli te nekde nepodvede? Za chvili se z toho zblaznis.

hop®
hodnocení

0x

Martinaa má pravdu, když Tvoje současná lehce opustila bejvalýho a šla za Tebou, jak čekáš, že bude pokračovat...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Určitě se ti to nebude líbit, ale řeknu to takhle: tvoje přítelkyně je ještě mladá a hloupá. Jinak by s někým jako ty nemohla vydržet. Až ještě trochu vyspěje, tak jí určitě nebude stačit někdo s takovýmhle vyjadřováním. Ani nikdo, kdo si plete partnerství s vlastnictvím a používá místo hlavy pěsti.

martinaa*

Tak vite jak, sedmnactiletym pubertackam se libi, kdyz se za ne frajer popere... az za dva tri roky taky flakne jednu ji samotne, mozna zacne premyslet.

yxy
hodnocení

0x

Taky bych Ti přál, aby Ti to všechno oplatil její bejvalej a ještě Ti dal přes... zase Tobě na oplátku. Holku, co odejde od druhého bych nechtěl za nic na světě. Určitý věci se ale nedělaji. Zbytečně se neříká, že Boží mlýny melou pomalu, ale... Dobrý žárlení...

krkovicka*
hodnocení

0x
Nevybouřená a ty s tím počítej že dál provokovat bude,ju?

mike32*
hodnocení

0x

Bože! ... Asi tě omlouvá jen ten věk ... ale stejně to napíšu... TY jsi IDIOT! a co se týká "tvé" přítelkyně ... tam už se vyjadřovat nemá ani smysl ... ( 17 let ) ... čus blbe ... :D

martinaa*

Dejme tomu, ze tebe taky omlouva velmi nizky vek:)

klutibrk*
hodnocení

0x

Měl jsem v životě podobnou zkušenost a nedopadlo to dobře. Pravděpodobně k němu stále něco cejtí jde také o to jestli to byl její první a nebo ne. Pokud ano je to špatný

petrpan*
hodnocení

Dobre diky vsem :) nejsem nervak neperu se ale on me proste stve ja ji sice prebral ale oni se hádaly tak si zvolimla me kdyz jsem ji bral na výlety a bylo ji semnou líp jsem uplne jinej nez tu pisete jen jsem to psal se vztekem tak to trosku vyznelo ze sjem nejakej idiot xD ale dekuji za rady uvidim jak se bude chovat a pak budu dal jednat

eulalie*
hodnocení

0x

Oba dva jste hodně mladí, od 17leté slečny asi nemůžeš čekat, že bude na tebe věrně čekat a na nikoho se nikdy nepodívá. Jste teprve na začátku života, oba dva se teprve hledáte. Možná, že vy jste trošku dospělejší, možná že vaše slečna je taková ještě hodně nevybouřená. Holkám se určitě dá věřite, tedy aspoň některým. Ale ve vašem věku očekávat vážný vztah mi kolikrát přijde takové divné. Jste sice už téměř dospělí, ale s minimem životních zkušeností. Trošku se mírněte ve svých projevech k eventuálním nápadníků vaší slečny. Přeci každého nemůžete hned zmlátit. To jste taková mlátička? Jak si to představujete do budoucnosti? Nejste náhodou takový trošku malý žárlivec a postupně se přetranformujete do podoby muže, který bude svou ženu hlídat na každém kroku, ona nikam nebude smět bez vás, každý její pohled na příslušníka mužského rodu vás vytočí do nepříčetnosti apod.? Čím víc se o ni budete bát, tím to bude jen horší.

petrpan*
hodnocení

tak je to zatim v pohode vzal sjem si nektere veci k srdci tak to zkousim :) poustim ji nemusim bejt nikde sni snad to bude ok asi je vazne ejste brzo an vaznej vztah

hodnocení

0x

Tak tedy: JAK SE DO LESA VOLÁ, TAK SE Z LESA OZÝVÁ. A taky: KDO JINÉMU JÁMU KOPÁ, SÁM DO NÍ PADÁ.

Co tedy vlastně očekáváš? Tys udělal na svého předchůdce podraz, holku jsi mu odloudil a teď čekáš co? Když se to povedlo Tobě, povede se to určitě i dalším zájemcům a věříš, že se té Tvé dívce ani moc nedivím? I kvůli tomu, že je s Tebou 2 roky. Pokud nemá stejné chování a vzdělání jako Ty, musely to pro ni být galeje, to soužití s Tebou.

A že jí píše spousta debilů? S tou svou češtinou a jazykovým projevem se klidně můžeš zařadit mezi ně, ovšem až na konec jejich řady. HOWHG!*ee* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]