Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před nedávnem jse se setkal s takovou situací, přijdu ke stomatologovi, stomatolok mi vyká, jeho sestra mi začala tykat, jak by jste reagovaly? Podotknu, že mezi mnou a sestrou je věkový rozdíl +- 15 let. Ne, že by mi to nějak moc vadilo :D
Oba dva jsou velice milý a ochotní.
Vyká se s cizími, tyká se s přáteli. Přátelit se se sestrou od zubaře nemusí být špatný. Já bych tykání přijal.
doplněno 16.12.13 19:30:btw podle mých zkušeností si na vykání nejvíc zakládají lidé, kteří ještě nejsou příliš dlouho dospělí. Z pochopitelných důvodů - je jim to nové, vzácnější a tudíž příjemnější.
Jde mi o to, jak mám na to příště zareagovat když se to stane, nejdříve jsem ji chtěl také tykat, pak jsem zustal u toho vykání :D
Zeptejte se, jak se jmenuje křestním jménem, když si máte tykat. Že souhlasíte, ale neznáte její křestní jméno a nedostal jste pusu. A tu chcete! :D
doplněno 16.12.13 17:06: :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.