Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Abdominoplastika - doporučíte?

Od: leontyna* odpovědí: 2 změna:

Doporučili byste mi plastiku břicha nebo ne? Jaké máte zkušenosti. Výrazně jsem zhubla, teď jsem po porodu a mam prostě nehezky plandavé břicho :( už jsem spíše rozhodnutá do toho jít! Jsem z Plzně, takže bych chtěla na kliniku plastické chirurgie Medinel. Nemáte někdo zkušenosti přímo s ní? Díky za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwert*
hodnocení

0x

Nestačilo by začít třikrát týdně si jít ven zaběhat a přidat nějaké cviky na břicho? Plastické operace jsou móda posledních 20-let. Valí se to na lidi z reklam, televize atd. Uvědomte si, že naši rodiče v klidu žili bez tohoto. Každý zásah sebou navíc nese riziko a vždy máte nějaké procento pravděpodobnost poškození zdraví při zákroku.

hodnocení

0x

Leontýno, když píšete, že jste po porodu, nejslpíš to znamená, že jste mladá, Kůže se Vám smrskne sama, nebojte se - dejte tomu čas. Zabývejte se miminkem a na svoje břicho se zkuste podívat tak za půl roku. Určitě to už zdaleka nebude na operaci. Držím palce a mrňouskovi přeju v životě hodně štěstí.*houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]