Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone linka - jak dlouho čekáte?

Od: vlk* odpovědí: 3 změna:

Zdravím

dovolal jste se někdo takhle večer někdy na Vodafone linku? Nebo kdykoliv během dne - jak dlouho trvalo, než vám to vzali?

Už mi to tady vyzvání asi čtvrt hodiny a furt mi to říká, že právě všichni operátoři hovoří.

Na stránkách Vodafonu je napsáno, že jsou tam 24/7 ale začínám mít pocit, že si ze mě dělaj šoufky a vůbec tam nejsou.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
U ostatních operatoru hlasí že čekání je na dlouho,zavěste a zavolejte později.Tohle by měli spravně ohlásit.

drich*
hodnocení

0x

Dobrý den,

operátoři tam vskutku jsou 24/7 problém je v tom, že jim volá takové množství lidí, že prostě čekáte dlouho. Můj osobní rekord je něco přes hodinu u infolinky O2.

Jinak Vám poradím zkuste méně frekventovanou dobu, tedy ne večer nebo odpoledne, ale např. všední den ráno.

vlk*
hodnocení

No ono už to je vyřešené, asi po půl hodině mi to skutečně zvedli :o).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]