Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U kterého filmu jste se nejvíc báli?

Od: jamamba* odpovědí: 13 změna:

U kterého filmu jste se kdy v životě nejvíc báli?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

magdalen*
hodnocení

0x

Já se u žádného filmu nebojím. Ale na nervi mi brnká takové to napětí podbarvené hudbou, kdy divák ví, že se něco stane a ono se nic neděje, jen větříček pohne lístkami stromů a čeká se, že se objeví vrah a neví se, zda je to ten, či onen. To napětí mám ráda, ale nebojím se. Většinou se ale leknu, protože výpad zloducha přijde opravdu nečekaně.

hodnocení

0x

Jako děcko u pohádky Tretí šarkan

Já u Mamaby. "Žeru psi a žeru lidi :)" bál jsem se pak chodit doma po schodech po tmě a spal jsem pod peřinou ...

hodnocení

0x
Asi v 18 letech, když jsme se při promítání s kočkou muchlali v kině v lóži. Jaký to byl film si nepamatuji, ale bál jsem se, aby se v nejlepším nepřetrhl a v sále nerozsvítili.
Pamatuji si, že obavy byly zbytečné, a bylo to fajn. Jaký byl film, to fakt nevím.
Už je to dááávno...

hodnocení

0x

Úplně se to bojím napsat, ale já se nejvíce báíla u Ptáků. Ještě týden jsem obcházela hejna vrabců na silnici, abych je nevyplašila. To bylo v době, kdy ještě byla spousta vrabců. Tak nějak koncem šedesátých let. *sok* Nedávno jsem se na ten film koukla znovu a nesmírně jsem se bavila. Víc než u grotesek.

fam
hodnocení

0x

Jednoznačně u hororu A.H. Ptáci. Doteď ve mně shluk vran nebo havranů a jejich krákání vzbuzuje nepříjemný pocit.

alusska*
hodnocení

0x

Asi Hotel Rwanda. Z těch černochů s mačetama šel strach. Musela jsem to vypnout a zbytek dokoukat až po nabrání sil :).

kami95
hodnocení

0x

Když si prožiješ peklo v reálném životě, nebojíš se už u žádého hororu..Jinak sranda je Pád do tmy, je tam taková super atmosféra..Jinak V zajetí démonů jsem viděla a teda pěkná kravina..

hodnocení

0x

Jako jeden z prvních horrorů,když u nás začínali,jsem viděla ,,Lesní duch,,už jsem byla dospělá,ale opravdu jsem se bála.

demijan*
hodnocení

0x

já docela u sinister to je peckovej film .. dobré lekačky tam jsou ..

martinaa*

Souhlasím*palec*, a také Insidious je super.

vis*
hodnocení

0x

Jako dítě mě děsila morová bába v sovětském filmu Pohádka o putování, později to byl Lesní duch a polský snímek Vlčice, v novějších časech budila slušnou hrůzu Samara z filmu Kruh.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]