Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru? Už se s tím potácím doboru půl hodinku a stále nevím co a jak. Děkuji předem. Tady to je:
QBY IYCFJNMR MJMY NRLIJ, BYNMGSH YB SGN VYCPGSQJ BY VFJN. DHCMH SG NMIGSQJ MRSOJIF.ZYT / HMZXVNUFJ G BYCPRMH NH BGFNR RSLYITGZH. NMGZR, QBOC VYMYT CGBGMH BY LYITJFGIH NPJU HTGRF G VYZQGMH SG CVIGPJ.
Zde je otázka, asi ta vaše
Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru?Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru? Už se s tím potácím doboru půl hodinku a stále nevím co a jak. Děkuji předem. Tady to je:
QBY IYCFJNMR MJMY NRLIJ, BYNMGSH YB SGN VYCPGSQJ BY VFJN. DHCMH SG NMIGSQJ MRSOJIF.ZYT / HMZXVNUFJ G BYCPRMH NH BGFNR RSLYITGZH. NMGZR, QBOC VYMYT CGBGMH BY LYITJFGIH NPJU HTGRF G VYZQGMH SG CVIGPJ.
Ide o veľmi jednoduchú zámennú šifru, všimnite si počet znakov v jednotlivých "slovách". zodpovedajú počtu znakov v slovách rozlúšteného textu.
Pomoc:
G=A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.