Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru? Už se s tím potácím doboru půl hodinku a stále nevím co a jak. Děkuji předem. Tady to je:
QBY IYCFJNMR MJMY NRLIJ, BYNMGSH YB SGN VYCPGSQJ BY VFJN. DHCMH SG NMIGSQJ MRSOJIF.ZYT / HMZXVNUFJ G BYCPRMH NH BGFNR RSLYITGZH. NMGZR, QBOC VYMYT CGBGMH BY LYITJFGIH NPJU HTGRF G VYZQGMH SG CVIGPJ.
0x
Zde je otázka, asi ta vaše
Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru?Dobrý den, pomohli by ste mi rozluštit tuto zapeklitou šifru? Už se s tím potácím doboru půl hodinku a stále nevím co a jak. Děkuji předem. Tady to je:
QBY IYCFJNMR MJMY NRLIJ, BYNMGSH YB SGN VYCPGSQJ BY VFJN. DHCMH SG NMIGSQJ MRSOJIF.ZYT / HMZXVNUFJ G BYCPRMH NH BGFNR RSLYITGZH. NMGZR, QBOC VYMYT CGBGMH BY LYITJFGIH NPJU HTGRF G VYZQGMH SG CVIGPJ.
Ide o veľmi jednoduchú zámennú šifru, všimnite si počet znakov v jednotlivých "slovách". zodpovedajú počtu znakov v slovách rozlúšteného textu.
Pomoc:
G=A
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.