Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je do mě zamilovaný?

Od: terka1994 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám takový problém, už je to asi měsíc, co jsem se zamilovala do svého kámoše. Jak jsme se tak jednou o přestávce bavili, tak mi řekl, že jsem jeho typ. Potom se se mnou (asi) ze srandy chtěl chytit za ruku, řekl: ,,Jak ve školce,,, ale já jsem ucukla, bylo mi to blbé. Znamená to, že by se mnou chtěl chodit nebo mi to řekl jen tak? Děkuju moc moc za všechny odpovědi *srdce*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

terka1994
hodnocení

Kdyby do mě náhodou zamilovaný nebyl, tak nechci zničit naše přátelství...:(. Je mi 15 ne 17, překlikla jsem se. Terka

cibuk*
hodnocení

0x

A proč jste ucukla?Proč by vám to mělo být hloupé?Měla jste říci:tak jo, jako ve školce,strčit si prstíček pěkně do pusinky a pak se spolu pěkně rozřechtat.Smích,legrace,vtip lidi dává dohromady.Né, že se budu chovat jak madona,nebo jak jeptiška.A jestli chce s tebou chodit a ty ho miluješ, tak takto ho od sebe odeženeš.Neříkám,aby jste spolu hned huply do postele,ale vaše chození by mělo být třeba jiné než ostatních děvčat.Má být plného humoru,recese.Né stát v koutku,cudně se tvářit,bát se ho chytnout, a jen hi hi hi. a já neví,mám,nemám?Nebo ty jsi nikdy do kluka nestrčila?Tak ho take nyní chytni a jděte si užívat prázdnin,jděte na plovárnu,blbněte,ted neřeš jestli chce s tebou chodit či,ne.To se brzy ukáže nebo ti to řekne sám.Nezapomenout jak se jmenuješ,aby jsi se vždy mohla každému podívat do očí,hlavně rodičům,ale jinak ti nic nebrání aby jsi byla veselá a štastná.Jinak to dopadne tak,že za chvíli tady budeš chtít radu co dělat ,aby jsi ho získala zpět.

doplněno 29.06.11 20:43:

Jo a na sex máte ještě moře času.Nenech se v této oblasti k něčemu donutit.To si nech ,až budeš mít skutečnou lásku a budete o něco starší.

terka1994
hodnocení

Dobrý den, moc vám děkuji. Včera mi napsal SMS, že mě miluje,a já jsem si myslela, že mám vidiny nebo tak něco. Dneska jsme spolu šli ze školy ruku v ruce a myslím, že nám kde kdo záviděl. A napsal mi, že je do mě zamilovaný už 1 měsíc. Děkuju moc, Terka *ua*

cibuk*

Tak ti přeji aby jste prožili spolu ty nejkrásnější,nejbláznivější prázdniny a nezapomen na svou dívčí ženskost.*slunce*

terka1994
hodnocení

Děkuji, Vám taky přeji krásné prázdniny. *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]