Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhad cena bajonet

Od: kuba7255® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, prosím může mi někdo poradit .

Mám doma tyhle 3 vecy jedná se o bajonet z první světové války a pak světlo novější ačr a něco jako hodiny nebo prostě jen tu bednu chci se zeptat jakou to má cenu odhadem chce to pán, ale já absolutně nevím kolik to má hodnotu a mám si říct bajonet jsem koukal okolo 1500 ale v origo tak komplet cca děkuji..

Odhad cena bajonet

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Projít military bazary, nabídnout na aukru, ta bedna se měla i otočit, aby bylo poznat z čeho to je.

hodnocení

0x
Prohledej Aukro. Tam je militárií kvanta takže se stačí podívat za kolik se vydražily stejné nebo podobné věci. Ta baterka valnou hodnotu nemá. V armyshopech je armáda vyprodávala za 30 - 50kč. u bodáku záleží hodně na stavu. Jestli nejsou původní střenky může bez pochvy a kůže být taky třeba jen pod 500.- bedna záleží na tom od čeho je. tam se bude cena určovat nejhůř.
hodnocení

na bajonetu je napsáno bfm a jinak ta bedna pochází z (hodinový strojek) po otevření bedny je schéme elektrické takže cena za vše? děkuji

hodnocení

0x

detektorweb.cz/...

Tady se zeptej.

Existuje i velké diskusní forum military tematikou warforum . Jen teď nevim jestli .CZ .Com nebo .Net Jednu koncovku má černé forum s tematikou warez a druhé je bílé to je to správné pro váš dotaz.

hodnocení

takže má to cenu vše aspon 500? děkuji za odpoved

Cenu to má takovou, za jakou to je někdo ochoten koupit. Zkus to nabídnout do aukce na Aukro a uvidíš. Ale podle mne za to víc než 500 Kč nedostaneš.

uba7255
10.01.14 05:48

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]