Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubble Telescop soundtrack

Od: seuss* odpovědí: 5 změna:

Ahoj vsem,

uz nekolik dnu se snazim sehnat soundtrack k dokumentu z ESA o HST se jmenem"Hubble - 15 Years of Discovery (2005)"

tady je odkaz na online dokument, ke kterymu se to vaze video.google.com/...

Jediny kde sem zatim sountrack nasel, byla jedna nemecka stranka, kde ovsem nesla platba zadnym zpusobem. Nikde jinde jsem neobjevil nic. Jsem delsi dobu mimo domov a nemam moznost se podivat na DC.

Torrenty, rapidy apod. veci sem prohledaval, ale taky bez vysledku... Je tu nekdo kdo by mi mohl pomoct? :)

doplněno 24.10.08 22:22:

ten soundtrack je zde... musicload.de/...

ovsem prave zde nejde provest ani platba

doplněno 25.10.08 09:46:

jenyk: dekuju za radu, ale ja se tu ptam na soundtrack. Ten dokument mam ;)

doplněno 31.10.08 18:28:

UP

skutecne nikdo nevi?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co si třeba odsud stáhnout celej dokument, všech devět dílů. Jen na doplnění přidám odkaz na české titulky.

hodnocení

0x
A co si pomoci nejakeho vhodneho programku vytahnout soundtrack primo z dokumentu...
Treba tady: slunecnice.cz/...
ale takovejch programku je spousta. A pak uz staci jen vystrihat komentare. Nektere ty programky strih primo nabizeji.
doplněno 25.10.08 11:02: A nechci nabadat k piratstvi, ale na torrentech, kde je kompletni DVD, je soucasti i samostatne OST.
Odkaz sem ze zrejmych duvodu davat nebudu.
seuss*
hodnocení

jj to me taky napadlo, ale vis, ze v zadnym filmu nejde uplne ciste oddelit sountrack od dalsich veci. Pokud bych to vycucl nejakym softwarem, jako si navrhl ty, tak v tech skladbach budu mit vicemene stale komentare... Ja potrebuju ciste jenom hudebni cast tohoto dokumentu.. :)

Tak pak jedine ten muj doplnek. Z toho torrentu, kde sem to nasel to jde stahnout i zvlast. Primo pouze O.S.T. U toho origo DVD je to zrejme na samostatnem CD.
seuss*
hodnocení

no to je presne to na co se tu ptam... Mohl bys mi prosim ten odkaz na torrent poslat (vnitrni postou)? Ja sem zadnej soundtrack torrent nenasel, proto jsem tu polozil i otazku :)

doplněno 31.10.08 18:29:

P.S. no myslim, zes to asi nenasel teda... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]