Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem,
uz nekolik dnu se snazim sehnat soundtrack k dokumentu z ESA o HST se jmenem"Hubble - 15 Years of Discovery (2005)"
tady je odkaz na online dokument, ke kterymu se to vaze video.google.com/...
Jediny kde sem zatim sountrack nasel, byla jedna nemecka stranka, kde ovsem nesla platba zadnym zpusobem. Nikde jinde jsem neobjevil nic. Jsem delsi dobu mimo domov a nemam moznost se podivat na DC.
Torrenty, rapidy apod. veci sem prohledaval, ale taky bez vysledku... Je tu nekdo kdo by mi mohl pomoct?
ten soundtrack je zde... musicload.de/...
ovsem prave zde nejde provest ani platba
doplněno 25.10.08 09:46:jenyk: dekuju za radu, ale ja se tu ptam na soundtrack. Ten dokument mam
UP
skutecne nikdo nevi?
jj to me taky napadlo, ale vis, ze v zadnym filmu nejde uplne ciste oddelit sountrack od dalsich veci. Pokud bych to vycucl nejakym softwarem, jako si navrhl ty, tak v tech skladbach budu mit vicemene stale komentare... Ja potrebuju ciste jenom hudebni cast tohoto dokumentu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.