Heureka - chybí negativní hodnocení

Od: Datum: 15.12.13 15:00 odpovědí: 9 změna: 16.12.13 08:30

Na Heurece mi zmizelo negativní hodnocení. Že by jim některé velké společnosti platily za to, že se u jejich produktů neobjevují výrazně negativní recenze?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 15.12.13 15:03
avatar

upřímně, vůbec bych se tomu nedivil. Ale zkuste se na to podívat jinak, nebylo vaše hodnocení v rozporu s pravidly? Neobsahovalo třeba vulgarismy?

Datum: 15.12.13 15:39

Opravdu ne :)

Datum: 15.12.13 15:22
avatar

Zajímavý, já přes Heuréku teď hledal zboží/nejlevnější cenu a vše bylo OK.

Datum: 15.12.13 16:28
avatar

A co se od toho jako čeká? :D:D:D

Hodnocení na heuréce a spol. a je častokrát asi tak příkladné jako který stroj vyhrál ten nej u zákazníků...

Zajímavé je pak když se bavíte s mechošem od fochu a ten na ten výrobek nemá jediné vlídné slovo...

Ale lidi věří a to je hlavní...a když je to poruchový šmejd tak i dobře :) (pro některé)

Datum: 15.12.13 16:48

Mě dokonce zmizela recenze kolikrát na nějaký produkt a to jsem psal slušně.

Datum: 15.12.13 17:07

A odkaz nemáte? Setkal jsem se spíš s tím, že přestože tam produkt i jeho negativní recenze zůstaly, tak udělali to že tentýž produkt zararegistrovali znova a původních negativních recenzí se tak zbavili. Stránka s "původním" produktem zůstala, ale vyhledávání vám vracelo ten nový bez nich. Také recenzujte jako registrovaný. Máte možnost recenze po sobě editovat.

Jinak nevím co se děje, ale heuréka mi v posledních cca 2 měsících občas téměř nefunguje. Zřejmě Vánoční přetížení..

Od: rv
Datum: 15.12.13 17:53

Tak poté, co jsem napsal negativní hodnocení na Aliexpress.com, tak mě kontaktoval prodejce a slíbil vrátit peníze, když hodnocení změním.

Datum: 15.12.13 19:05

To je taková česká férovka.. :)

Od: rv
Datum: 16.12.13 08:30

řada těch obchodníků jsou podvodníci a je potřeba si dodané zboží zkontrolovat a v případě problémů nemlčet. Tady šlo o 28 kusů AA NiMH baterií s deklarovanou kapacitou 3000mAh. Ve skutečnosti se chovaly jako větší kondenzátor. Zhruba desetinu nákupů mám zadarmo nebo se slevou. A u zbytku dám s radostí kladné hodnocení.

 

 

 

Poslední otázky Poradny volná diskuze
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.