Tloustne. Nebo spíš takhle. Celý život jsem si držela váhu 56 kg. Mohla jsem sníst cokoliv. Pracovala jsem manuálně takže výdej dalece přesahoval příjem. (zas tolik jsem nejedla, nepřežírala se). Teď pracuji v kanceláři a musím si dávat pozor. Diety nedržím, mám 63 kg, už nepřibírám, jen jsem musela vynechat zákusečky ke kafíčku, sušenky ke svačině a podobné lotroviny. Takže pokud jste štíhlá, neudělá vám to nic. Pokud jste obézní, tak budete i nadále.
Nepřeháněl bych to ani s tím mlékem. Pamatuji si, že jsem někde u dietologů vícekrát četl, že mléko není nápoj, ale potravina! Nemám možnost teď někde hledat vlastnosti, snad někdo jiný... doplněno 28.06.11 16:58: Vidím, že jabraka píše zřejmě z nemocnice, přeji brzké uzdravení!
marenka*
No já to nerozváděla. Granko je minimum kakao, samý cukr. Mléko tuky, bílkoviny. Kdyby bylo dietní, děcka by na něm nevyrostla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.