Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granko a mlíko vs dieta

Od: kasandra70* odpovědí: 9 změna:

ahoj, piju teď každý den skeničku mlíka s grankem, nevíte jestli se po tom moc netloustne?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tloustne. *jasne* Nebo spíš takhle. Celý život jsem si držela váhu 56 kg. Mohla jsem sníst cokoliv. Pracovala jsem manuálně takže výdej dalece přesahoval příjem. (zas tolik jsem nejedla, nepřežírala se). Teď pracuji v kanceláři a musím si dávat pozor. Diety nedržím, mám 63 kg, už nepřibírám, jen jsem musela vynechat zákusečky ke kafíčku, sušenky ke svačině a podobné lotroviny. Takže pokud jste štíhlá, neudělá vám to nic. Pokud jste obézní, tak budete i nadále.

hodnocení

0x

Po skleničce mlíka s grankem určitě ne! Záleží však na tom, co všechno mezi těmi skleničkami, za 24 hod. stláskáš dohromady. :D

hodnocení

0x

Hmmm,zajímavý dotázek*smich*Tloustne,a jak!

hodnocení

0x

ahoy,

také záleží na tom, jak velkou skleničku používaš*sok*

eulalie*
hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, že taky záleží na tom, kolik toho granka do mléka dáváte. Aby to nebylo náhodou naopak, že si dáváte skleničku granka s mlékem...

jabraka*
hodnocení

0x

Většina instantních potravin se vyrábí z produktů,obsahujících cukry a škroboviny(uhlohydráty),které podporují rozpustnost ve vodě.

Kaloricky jsou určitě dost náročné.

JABRAKA

hodnocení

0x

Podívejte se na složení Granka.

chemievjidle.cz/...

Je tam přes 80 % sacharidů. Vážně si myslíte, že po Granku se netloustne? Jedině jak psala Mařenka při adekvátní fyzické námaze.

Nepřeháněl bych to ani s tím mlékem. Pamatuji si, že jsem někde u dietologů vícekrát četl, že mléko není nápoj, ale potravina! Nemám možnost teď někde hledat vlastnosti, snad někdo jiný...
doplněno 28.06.11 16:58: Vidím, že jabraka píše zřejmě z nemocnice, přeji brzké uzdravení!
marenka*

No já to nerozváděla. Granko je minimum kakao, samý cukr. Mléko tuky, bílkoviny. Kdyby bylo dietní, děcka by na něm nevyrostla. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]