Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém se zády.Konkrétně s jednou plotýnkou.Pořád vyskakovala.Chodil jsem s tím k ortopedům několik let a vždy to pomohlo jen na pár dní.Posune se a tlačí na nerv od žeber přes záda až ke krku.No nemusím zde vykládat,že jsu z toho taky nerv.
Byl jsem před 4 lety u léčitele v Čechách.Ten mě ji palcem zatlačil tam kam patří.Týden jsem se nemohlani pohnout a byl klid.Celé 4 roky jsem o plotýnce ani nevěděl.Jenže co čert nechtěl,nebo jak se to říká,udělal jsem před 2 měsícema asi špatný pohyb a jsu tam,kde jsem byl.
Dělám to stejné kolečko co tenkrát.Masáže ,injekkce elektro ani cvičení nepomáhá.Každý doktor cvakne a řekne už je tam.
NENÍ.Tenkrát mi řekl ten pán se zlatymi ručičkami,že už si ta vyskočená plotna udělala na novém místě svalstvo okolo a je potřeba ji vrátit kam patří a teď bych ji tam opět chtěl.
Proto prosím o radu.K léčitelovi do Čech jsem tenkrát ujel z Olomouce tam i zpět přes 900km.Nemám na něj už ani kontakt a v takovém počasí by to bylo i těžké.Nevíte někdo o nějakém v okolí Olomouce? Co prostě udělá cvak a je tam. Díky Jarda
Já si myslím, že každý neurolog by vám tohle udělal. Ale to oni ne, protože vědí, že se plotýnka touhle manipulací "ohobluje" a pak je to v háji. Pokuste se pověsit. Žebřík, žebřiny, ribstoly, hrazda, v nejhorším zády k otevřeným dveřím, rukama se chytit horní hrany a skrčit nohy. Chce to ale nejprve silný prášek proti bolesti. A to proto, že je v křeči svalstvo kolem páteře, kolem toho špatného místa a drží obratle ve špatné poloze. Ploténka nemůže zpět. Tedy lékem proti bolesti zbavit drobné svalstvo, které neovládáme vůlí, uvolnit a pak se zavěsit. Páteř se natáhne vahou vlastního těla a ploténka se, v tom lepším případě, vrátí. Když se nevrátí, je to potřeba opakovat.
Tohle jsem se naučila na veterině, kdy vet trhal zub mému psovi a "hnul" si se zády. Ve vedlejší místnosti byl jeho kamarád neurolog a dal příkaz: Pověsit! Pes krvácel a budil se z narkozy a ti dva blázni chodili po veterině a hledali, kam by toho jednoho pověsili. Pakárna! Ale když se to stalo mi, tak jsem si vzpomněla a s úspěchem vyzkoušela. :D O nutnosti prášku na bolest mě přesvědčila dcera, fyzioterapeut, která mi velmi ostře zakázala kdykoliv používat manipulace, protože v Ostravě mají na tuhle činnost papír a opravdu do umí snad jen 4 doktoři. Nějaký "léčitel" že by mi mohl pomoci, ale také bych mohla skončit na vozíku. A já ji věřím, protože už má 12 let praxe.
Přeji vám, ať se bolesti zbavíte a také, ať vám neztenčená ploténka slouží do konce vašich dní.
Zdravím. Přesně popisuješ můj problém. Taky jsem navštívil ,,lidového léčitele " . Je velice vyhlášený . Taková zajímavost : vůbec mne neznal .Udělal jsem k němu po otevření dveří jen dva kroky.Pouze jsem pozdravil jinak mne zarazil abych mlčel. Projel mne pružinou a řekl věci které by mohl vědět pouze kdyby viděl rentgen. Různé operace atd. Problém je ale v tom , že mi pomohl od všeho možného , ale co se týče zad tak řekl že s tím nic neudělá .Že se s tím musím naučit žít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.