Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodny omluvny darek pro muze

Od: alena456 odpovědí: 18 změna:

Zdravím,

chci se zeptat , jaký byste mi poradili vhoodný dárek pro muže jako omluvu. Co květina? I když se většinou dává spíše ženám, myslíte si, že pro muže to vhodné není? Popř. poraďte něco jiného.

Děkuji

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Sladke, listek na hokej/fotbal/pingpong, pokud jde o pritele, tak klidne veceri:) Kytka se moc nehodi...

olaf71*
hodnocení

0x

já bych snesl spíš nějaká omluvná slova. sám umím někoho urazit,ale taky umím přijímat.

martinaa*

Tak se slovy se pocita jako bonus k darku:D

volvomen*
hodnocení

0x

Ono záleží o jak velkou omluvu jde ale nemáte li na sebe moc času určitě bych přivýtal tu večeři...a pár krásných slov...

olaf71*

u Vás bych přivítal pár hodin češtiny navíc*smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Porsche ;) a kdyby ještě nějaká ta korunka zbyla tak Lamborgini :-D
martinaa*
27.06.11 20:18

1:100?:)

olaf71*
hodnocení

0x

jestli to není manžel, tak i pěkně nastavená pr... by zabrala *smich*

nikl*

Ale no tak;)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ne,teď už vážně.Odčiňte to co jste mu provedla.Slovy to leckdy nejde vzít zpět.

nikl*
hodnocení

0x

Mozna flaska nejakyho dobryho alkoholu;)

pu®
hodnocení

0x

Já bych volila podle zájmů či chutí, jak naznačuje Martina. Kupříkladu u nás by to byl dort, jakýkoliv...

eulalie*
hodnocení

0x

Kytka pro muže se mi nezdá až tak vhodná. Většině můžů je květina ukradená, nic v tom nevidí. Ale co takhle láhev nějakého kvalitnějšího vína?

A navíc, mužští se pak stydí nést si kytku nebo ji mít na stole. Nesmyslně! Ale je to tak! :D Ale já si myslím, že jen omluva by byla lepší. Dárek vypadá jako uplácení, korupce.

georges*
hodnocení

0x

Permanentku do bordelu.

nikl*
28.06.11 19:51

Pro oba;)

Proboha jenom nééé květinu,to by byl trapas.

technoman*
hodnocení

0x

Co takhle přivalit sud piva?*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]