Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to vypadá s výhrou v rádiu?

Od: katuska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak to vypadá v rádiích s výhrou?Pošlou vám ji nebo musíte si pro ni přijet.Nemyslím ty velké věci jako auta apd.,Ale například céde,parfémy...atd...Jak to vypadá na kiss morava,evropa 2 nebo frekvence 1?...děkuji moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Jednou jsem vyhrála nějaký balíček vitamínů,musela jsem si je vyzvednout.Vitamíny gondro forte a c-m.Vše ok.Až doma jsem zjistila,že už jsou měsíc po spotř.lhutě.Pak jsem vyhrála Cd a taky jsem si ho musela vyzvednout.Je tomu 11let.Snad se už něco změnilo.
doplněno 26.06.11 10:02: Zapoměla jsem radio KISS
katuska*
hodnocení

A nemůžete mi říct u jakého rádia to bylo?prosím

toshibman*
hodnocení

0x

vždy,když tam zavoláte,tak se vás na to zeptají a poté to jde do vysílání pouze jenom to, jak jste vyhrála apod. např na E2 vždy na konci hovoru ve vsílání "vydrž mi na lince" kvůli tomu aby jste se domluvili. Myslím ale,že ferari leoše mareše poštou nepojede... *smich*

katuska*
hodnocení

Mno to je fakt...ty fámy pošli zprávu F-A:D:D..a máš ferarri Leoše Mareše,hrůza..:D..já jsem právě myslela ty malédárky..třeba U kiss moravy jsem vyhrála cd Rihanny a nechala jsem ho propadnout protože jsem si pro něho nešla.

freebird*
hodnocení

0x

..@katuska:

..pokud by mi výhra za to stála, domluvil bych se v rádiu ať mi to pošlou na dobírku, takže bych poštovné uhradil..je to o donluvě. @katuska

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]