Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce z domova

Od: misigen122* odpovědí: 8 změna:

Prosimvas poradte neznáte nejakou praci,nebo rigádu z domova? Děkuji předem ;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, třeba roznos letáků, jinak ťééžko.

Nabídky práce - r/...

ROZLET servis - r/...

ar*

Járo, jak by sis takový roznos letáků z domova představoval?:D

K otázce, sice konkrétně o žádné práci z domova nevím a taky možná záleží na lokalitě kde bydlíte. Jen bych byl velmi opatrný při výběru, jak někdo bude chtít byť jen 1Kč předem tak pryč. Jinak přeji hodně štěstí.

1jara*

Dovezou mi letáka poskládám je dám tašky sednu na kolo a frčím roznášet, přímo z domu.

marenka*

Můžu se zeptat, kolik se dá vydělat? Já práci mám, ale tak něco navíc by bodlo. *modla* Děkuju

cocinkamichalka*

Mařenko, na vesnici je to lepší, ve městě haléřová záležitost. Ale něco málo se tím přilepšit dá. My máme ve schránce letáky každé pondělí od půl páté.

Vzpomínám si, že u nás to bylo 0,35Kč/leták. Ale to už je dávno, teď už to může být jinak...

ar*

Tak nechci rejpat, ale tazatelka měla nejspíš představu o práci doma. Něco jako bývalo nadepisování obálek , navlékání korálek, obtelefonovávání atd. V podstatě skočit na kolo a frčet z domova, může do jakékoli práce kterou sežene,ale to tak nějak nepovažuji za práci z domova.:)

1jara*

are berte to tak že letáky doma budete skládat třeba šest hodin, a rozvezete je za dvě hoďky. Takže většinu práce provedete doma. Neberte to doslova, pokud budete roznášet v panelácích, tak to je jen chvilička, ale poskládat letáky třeba pět druhů pro 700 bytů Vám zabere hrozně moc času.

gargulak
hodnocení

0x

Dobrý den, znám. Pošlete na můj účet 300 Kč a já Vám pošlu seznam domácích prací. Je to tzv. startovací balíček. *zed* Asi takhle nějak vám odpoví "zprostředkovatelé" domácích prací. Odeslání peněz bude Vaším posledním kontaktem s dotyčným.

Kolikrát se tady tahle idiotská otázka ještě objeví?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]