Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení facebooku - mám návod

Od: rodeo* odpovědí: 6 změna:

Někdo se tu ptal, jak se trvale ruší FB. Nevím proč, ale nejde mi tam odpovídat, tak to dávám do nového vlákna. Když se přihlásíte a najedete na tento odkaz, mělo by se to trvale zrušit a ne, že se po měsíci přihlásíte a máte vše jakoby nic. Nezkoušela jsem to, takže nevím, zda to skutečně funguje, ale v patřičně skrytých podmínkách to tak mají.

ssl.facebook.com/...color:black">

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rodeo*
hodnocení

Tak snad to někomu pomůže, ať nemusí zakládat 100 nových emailů:D

bena*
hodnocení

0x

Kdyby jste býval byl pozornější, tak by jste narazil na můj příspěvek, kam jsem stejný odkaz odesílal.

Je maximálně možné, že jste koukal do otázky, která je opravdu hodně stará.

hodnocení

0x

eeee malinký detail - facebook SE NEDÁ ZRUŠIT ale dá se zrušit učet na něm založený

nefunguje
hodnocení

0x

Nefunguje je to stejný jako ostatní zruší se po 14dnů

Ale funguje, tak tam prostě 14 dní nepolezeš (stejně ho chceš zrušit) a za 14 dní ho nemáš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]