Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde kupovat boty?

Od: ddddddddd odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem docela naštvaná a částečně zoufalá...nemůžu sehnat boty. Chtěla bych nějaké pěkné ale zároveň s klenbou, zdravé...jenže prostě pořád mám pocit že si musím vybrat buď pěkná bota ale "nezdravá" nebo ošklivá bota zdravotní...nebo poslední alternativa zaplatit opravdu spoustu peněz za poměrně hezkou zdravotní botu...achjo... tak nevím kde co vybrat. Asi si koupím hezkou botu do které dám ortoped-vložky, ale co sandály?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Kdo má možnost a zkušenosti, dává přednost českým výrobcům, například z Valašského Meziříčí, mají dětské, pánské i dámské boty. Kvalitní, pohodlné.

03.06.13 21:42
hodnocení

0x
scholl.cz

hodnocení

0x

Také mám takový problém. Je to až k nevíře, jak v tolika obchodech s přeplněnými regály si člověk nevybere úplně normální boty.*plac*Skvělá značka jsou Riekry, Santé. Ale v současnosti jsem neobjevila nic, co by se mi alespoň trošku hodilo a co by mi nezničilo rozpočet.

doplněno 04.06.13 12:03:

Chystám se nakouknout da zdravotnických potřeb, kde Santé mají běžně. Navíc jsem zjistila, že tam mají katalog a boty lze objednat podle něho. ;)

ddddddddd
hodnocení

jojo, přesně tak. A Sante mam taky rada, měla jsem od nich perfektní sandály a pak když dosloužily tak jsem nikde nemohla sehnat zase a objevila jsem v lékárně že mají ještě ty samé, tak jsem je koupila zas :) ...jenže teď zas po několika letech už je nemají :-/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]