Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem zdárně ukončila jedno studium. Mám ještě druhou školu, kde pokračuji, takže nemusím hledat zaměstnání a začínat nanovo, ale i tak je to trochu těžké. Po maturitě jsem šla na vyšší odborné studium na té samé škole, to je sedm let - sedm let jsem tuto školu studovala a teď se mi bude stýskat. Domlouvali jsme se samozřejmě na srazu, hned po prázdninách, ale vím, že stejně nepřijdou všichni. Našla jsem si tam príma kamarádky a poznala jsem tolik zajímavých lidí... Nedávno jsem třeba jednomu kolegovi-spolužákovi řekla, že je mi hrozně sympatickej (jako kamarád), že ho mám ráda. Řekl, že mě má taky rád Působil na mě hrozně mile už od prváku, ale moc jsme se neznali. Dneska při loučení mě objal a já jsem strašně ráda, že ho znám, ale také smutná, že ho asi dlouho neuvidím. A holky taky jen tak neuvidím, už ne každý den, ani každý týden... A tak se mi stýská a chtěla jsem se tu vypovídat
Ale jasně- hlavní je, že jsme zkoušky udělali celá třída a hezky jsme to oslavili.
A co vy? Jak vzpomínáte na loučení a konec školy?
"claire", to je moc hezký zážitek a je dobře, že jste si to oba vzájemně řekli, hned je svět veselejší. Také si kolikrát vzpomenu na školu, bylo to dálkové studium a byla jsem nejstarší. Ale mezi mladými jsem se dozvěděla spostu nových věcí. "claire", tak hodně štěstí. - stařenka
Presne vim o cem pises. Dam ti par rad. Zaprve nemysli na minulost, ale obrat se do budoucna. Fakt je, ze nektere sve spoluzaky uz nikdy v zivote neuvidis. Urcite udelate za rok slezinu, pak za pet let a pak uz to bude takovy vselijaky.
Toho kluka zontaktuj, treba prozijete pekny prazdniny. Kazdopadne na dalsi skole se snaz najit nove kamarady a novou partu, nesmis lpet na te puvodni, protoze ta casem vysumi a pak bys nepatrila nikam.
Tyhle prazdniny ti budou dlouhy...
Zacni novy zivot, je to idelani okamzik na zmenu chovani, vzhledu, ucesu a podobne. Ber to tak, ze jedna etapa definitivne skoncila a zacina nova. Nesnaz se myslet na to co bylo, to nikam nevede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.