Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skončila škola - jak na to vzpomínáte?

Od: claire* odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem zdárně ukončila jedno studium. Mám ještě druhou školu, kde pokračuji, takže nemusím hledat zaměstnání a začínat nanovo, ale i tak je to trochu těžké. Po maturitě jsem šla na vyšší odborné studium na té samé škole, to je sedm let - sedm let jsem tuto školu studovala a teď se mi bude stýskat. Domlouvali jsme se samozřejmě na srazu, hned po prázdninách, ale vím, že stejně nepřijdou všichni. Našla jsem si tam príma kamarádky a poznala jsem tolik zajímavých lidí... Nedávno jsem třeba jednomu kolegovi-spolužákovi řekla, že je mi hrozně sympatickej (jako kamarád), že ho mám ráda. Řekl, že mě má taky rád :) Působil na mě hrozně mile už od prváku, ale moc jsme se neznali. Dneska při loučení mě objal a já jsem strašně ráda, že ho znám, ale také smutná, že ho asi dlouho neuvidím. A holky taky jen tak neuvidím, už ne každý den, ani každý týden... A tak se mi stýská a chtěla jsem se tu vypovídat *mala*Ale jasně- hlavní je, že jsme zkoušky udělali celá třída a hezky jsme to oslavili.*pivo* A co vy? Jak vzpomínáte na loučení a konec školy?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Claire - moc gratuluji! *tuc* Je to bezva si i zavzpomínat. Naše třída SEŠ bude mít příští rok už půlstoletí od matury! A tak nevím, jestli je to k pláči *plac*a nebo pro radost, že jsme se dožili takového věku. *ua* Je to bez debaty, platí druhá verze a díky za ni! *andel*

pt®
hodnocení

0x

"claire", to je moc hezký zážitek a je dobře, že jste si to oba vzájemně řekli, hned je svět veselejší. Také si kolikrát vzpomenu na školu, bylo to dálkové studium a byla jsem nejstarší. Ale mezi mladými jsem se dozvěděla spostu nových věcí. "claire", tak hodně štěstí. - stařenka

m
hodnocení

0x

Presne vim o cem pises. Dam ti par rad. Zaprve nemysli na minulost, ale obrat se do budoucna. Fakt je, ze nektere sve spoluzaky uz nikdy v zivote neuvidis. Urcite udelate za rok slezinu, pak za pet let a pak uz to bude takovy vselijaky.

Toho kluka zontaktuj, treba prozijete pekny prazdniny. Kazdopadne na dalsi skole se snaz najit nove kamarady a novou partu, nesmis lpet na te puvodni, protoze ta casem vysumi a pak bys nepatrila nikam.

Tyhle prazdniny ti budou dlouhy...

Zacni novy zivot, je to idelani okamzik na zmenu chovani, vzhledu, ucesu a podobne. Ber to tak, ze jedna etapa definitivne skoncila a zacina nova. Nesnaz se myslet na to co bylo, to nikam nevede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]