Nejste přihlášen/a.
Zdravím, budu ráda, když se podělíte o nějaké zábavné hry (ozkoušené - nemám ráda výčty her na netu) pro dospělé, když se jede někam pod stan, na vodu, na dovču, tábor atd. Jo a kdybyste znali rovnou nějakou super zábavnou hru pro děcka na tábor, tak taky můžete Ještě k těm "dospělákum" - mohou to být klidně picí hry typu Macháček a nebo karetní Ho*no :D a nebo pak třeba nějaké celodenní, kdy se na konci dne řekne vítěz.
Díííky!
Hutututu.
Spousta zabavy a vyblbnuti se pro male i velke. Jen je na to potreba vic lidi.
Nejsou k tomu potreba zadne pomucky a da se to hrat takrka do nekonecna.
Princip a pravidla jsou jednoduche a urcite se nechaji vygooglit.
Záleží, jak velké děti to budou a zda chcete hry hrát venku. Menší děti můžou skákat "panáka", větší třeba vybíjenou, hrát na "schovku", "pán čáp ztratil čepičku", "voda - hoř", "v které ruce", na honěnou, skákat přes čvihadlo, můžete zahrát s dětmi i divadlo. - stařenka
No, todle jsou hry spíš na hřiště, ale na tábor mám na mysli něco jako výše zmíněné, nebo třeba živé pexeso, písmenka, sahara a tak, prostě něco, co ještě neznám a co není náročné na přípravu. Protože na přípravu máme her už dost. Nejlépe tedy něco, co někde vymysleli lidé sami, protože většinou ty hry táborové, které jsou známé, už máme několikrát odehrané, jsou oblíbené, ale těžko shánět nové.
My jsme hrali treba to zive pexeso:D To bylo fajn... samozrejme zalezi na tematu tabora, ale velmi mi utkvela v pameti hra Ozlate rouno. Byli dva tymy, kazdy mel u sebe 100 jakoby zlatych niti, coz byly provazky. Museli se dostat z jedne strany hriste na druhe, pricemz museli projit mezi Skyllou a Charibdou. To byli dva vedouci, za pas uvazani na provazu u tyci na volejbal (muzete nahradit perezem, tyci..., meli zavazane oci a v rukou jeden cely stoceny krepovy papir, kterym mlatili kolem sebe. Byli od sebe tak daleko, aby se krepaky nedotykali, ale aby zbyla jen mala skulinka na protahnuti. Deti se prirozene museli proplazit, proskocit ci probehnout mezi nimi tak, aby je vedouci neslyseli a hlavne netrefili prave tim krepakem a po jednom prenest provazky na druhou stranu. Zpet se uz mohli vratit okolo.
Cilem bylo samozrejme dostat co nejvic "zlatych niti" na druhou stranu hriste na urcene misto. Vyhravalo druzstvo, ktere melo v casovem limitu 10 minut prenesenych vic niti.
Jako celodenní hra je super "Chytil jsem tě, hombre!" - nevím, proč se to tak jmenuje, ale kdysi jsme to jako děcka hráli všichni dohromady, i s dospělýma.
Princip je v tom, že se na jeden den zakáže říkat "JO". Když někdo někoho uslyší, řekne "Chytil jsem tě, hombre!" a ten chycený mu musí dát kus nějaké věci (hodí se třeba větší korálky, atd.) - vítězem je ten, kdo má na konci dne nejvíce korálků - chytil ostatní při tom, jak říkají "JO". Hodně jsme se u toho nasmáli.
Tak se zase sešel rok s rokem a situace se opakuje. Tak třeba : poradte.cz/...
A radši vám tu nebudu popisovat naší oblíbenou čundráckou hru "Akce zničit krtka ", aby mě nikdo nenařkl z propagace alkoholismu.
No, až zas tak tajný to není. Zkrátka se začalo chlastat a ten kdo byl nejvíc našrot, ten zničil krtka. Jindy to byl pro změnu Pivník.
Byli jsme mladý ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.