Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás, dřívě mě to ani nijak nenapadlo ale nejspíš asi nejsem zcela v pořádku. Trpím neustálým pocitem hladu, a to jím tak 5X denně. Není problém pro mě sníst 12 rohlíků s menším kyblíkem vlašáku, školní oběd je pro mě jenom na "podráždění", nebo menší plech špaget. Měřím 180 cm a váha mě kolísá +- 3Kg. Moje babička má cukrovku a její matka to také měla tak mě napadlo že když je to dědičné jestli jsem ji třeba nepochytil i já. Občas mě vzbudí pocit hladu i v noci tak se jdu prostě i ve 3 ráno najíst.
No je mi 18 a vážím momentálně 93 kg což dle BMI sice ukazujena lehkou nadváhu ale tlustý vyloženě nejsem. Mám po dědovy široká ramena a už jsem druhý po strýci největší z rodiny. Ten má 97 a měří 1, 90.
Jinak hraju závodně fotbal kde mě paradoxně větší vzrůstpomáhá , 2X do týdně tělocvik (florbal, basktbal) jsem spíše klidný ale občas mě dokážou vytočit i naprosté maličkosti.
Protože píšeš o školním obědě, tipuji, že jsi mladý. Nebo že by už učitel? *:D*
Mladí kluci tak do 20 let se musejí tzv. "zažrat", pánové, odpusťte mi ten výraz, ale je to tak.Syn takhle děsně jedl do vojny a když se pak po roce vrátil, spotřebu už měl normální.
Cukrovkou to není, neboj se . Já ji mám a k jídlu nemám chuť. Jím tedy, ale jen malé porce. Kdybych před sebou viděla naplněný talíř, udělá se mi špatně. Dávám si polovičí porce, je to dost drahé /75 až 8% ceny celého jídla/ a často ,pokud se nejedná o nějakou směs, mi maso nechtějí ani dát, že prý plátek nejde rozpůlit.
Tak si z toho nic nedělej, uvidíš, že to časem přejde. Proč si myslíš, že vzniklo přísloví: Tebe je lepší šatit, než živit? Jaga.
chyba: 75 až 80% ceny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.