Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádi po rozchodu - jak dál?

Od: kler* odpovědí: 1 změna:

Ahoj :),

potřebovala bych poradit :/. Před měsícem jsem se rozešla s klukem, kterého jsem moc dlouho neznala a ani moc dlouho jsme spolu nebyli... a od té doby jsme jenom kamarádi.. on si hned dokonce někoho našel. Jenže já nevím jestli se s ním mám kamarádit.. protože k němu stále cítím něco víc a nevím jestli je to dobře se pak s ním bavit.

A když se s ním přestanu bavit.. tak se bojím že toho pak budu litovat.. Tohle je první člověk, kterého znám chvíli a celkem dost mi na něm záleží, i když mi úblížil a rozešel se semnou.

Co mám dělat?

Díky za jakoukoliv radu :).

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Jak byste se cítila s partnerem, který by kamarádil s bývalou přítelkyní, jež k němu cítí něco víc? Nechte to plavat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]