Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro kolegu

Od: dobrman* odpovědí: 2 změna:

Potřebovala bych poradit, jaký dárek(nějaká drobnost) by byl vhodný pro kolegu v práci.Co by mohlo muže potěšit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami95
hodnocení

0x

Záleží taky, jakou máte práci..darovala bych něco, co může při práci využít a bude mu nápomocné, to se pro kolegu z práce hodí..

hodnocení

0x

Jde o to, jaký vztah k němu máte. Jestli jen kolegiální, nebo hlubší, osobnější. V tom prvním případě bych volila třeba psací soupravu, nebo jen pero. Lze na něj nechat vygravírovat monogram (jistě by se to ještě dalo stihnout), nebo psací soupravu. K sehnání jsou od levnějších po luxusní - to podle vyšeho vztahu a stavu peněženky. Na etui soupravy taky lze nechat vytisknout motto, věnování, monogram... Je možné si ho ze samolepek - písmenek udělat doma. Nebo hrneček - těch je na trhu nepřeberné množství v různých provedeních. Pro kolegu, který tráví pracovní čas venku je třeba i termo hrnek. Zase na něj jde dát třeba i fotka (stačí zajít do fotoateliéru - alespoň já mám tu zkušenost, nebo zadat si do googlu třeba "hrnek s fotkou"). Fotoalbum, nějakou z kancelářských pomůcek, které se běžně nefasují (tedy jak kde). Zadala jsem si "netradiční kancelářské potřeby"a odkazů je habaděj... třeba tady: originalnidarky.eu/... - ale objednat bleskově, aby to včas došlo! Jistě je však ve vašem okolí i nějaká prodejna, která podobné zboží nabízí. Myslím si, že dárek pro kolegu není takový problém, jako pro 86 letou babičku - ten problém mám já... Přeji šťastnou ruku ve výběru a radost z vašeho dárku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]