Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek holce, která mě odmítla?

Od: bubli* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, prosím jaký mám koupit holce k narozeninám dárek? Mě je 17, jí 18. Asi před 3 týdnama mě odmítla, že mě má ráda jako kamaráda a pořád jsem se z toho nějak nevzpamatoval a ani nevím, jestli vůbec na oslavu jít. Děkuji za rady.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

A jste pozvaný? Pokud se na to necítíte, tak tam nechoďte. Pošlete hezkou SMSku, že to oslavíte společně při vašich 18tinách. Co bude za rok - to nikdo neví.

hodnocení

0x

Kytkou určitě nic nepokazíte. Nějaké dary bych si rozmyslel, pokud nejste dlouholetí přátelé.

bflmpsvz*
hodnocení

0x

Kyanidovou kapsli. :)

Ale teď vážně, pokud jsi ve friendzone, tak chodit jí na oslavu a kupovat dárek nemá cenu, stejně ti nedá a budeš pro ni jen ještě větší kašpárek, kterého bude využívat a nikdy si ho nebude vážit. Dárky k oslavám se kupují, až když jste ve vztahu, nikdy ne předtím. Ať jí kupuje dárky přítel...

bubli*
hodnocení

Právě jsem byl pozvaný a známe se 3 roky, z toho rok mi trvalo, než jí to řeknu.

kami95
hodnocení

0x

Koupila bych jí nějaký řetízek..nevím co je to za stupidní názor, že jí nemá dárky kupovat..to když půjdeš kamarádovi na oslavu to mu dárek nekoupíš?

ddddd*

řetízek bych nekupovala, není důvod...koupila bych jen nějakou maličkost

hodnocení

0x

Já jsem přesvědčená, že jakýkoliv dárek je, spíše, trapný nesmysl. Jestli je ona oslavenec, pak kyticí nic nepokazíte. Kytici, spíše menší, ale z několika květů a přízdobou nebo s jedinou orchideí. Nic okázalého, jen pěknou. Ne 3 odrbané karafiáty s opadaným asparágusem. ;)

uhiuuiuiu
hodnocení

0x

Odmítla vás, takže nechápu, proč ze sebe děláte hlupáka.

majsterjoe*

Ale zustali kamaradi. A pravdepodobne ho pozvala na oslavu. To kamaradi delaji. Ikdyz se tvrdi ze kamaradstvi mezi muzem a zenou nefunguje.

ddddd*

přesně tak :)

bubli*
hodnocení

Je tu mnoho kontraproduktivních názorů, nakonec jsem jí koupil velikou kytici a zjistil jsem, že jí dělá starost, že se s ní nebavím. Docela má pravdu, už máme od sebe odstup a ten rok co jsem k ní cítil něco víc, jsem se snažil chovat jako kamarád a měli jsme k sobě blíž, teď si dáváme oba pozor. Nevím, jestli jí chybí moje přítomnost, ale jak o tom mluví s jinými ,kteří mi to řeknou, tak asi ano. Jinak pořád je ve mně taková naivita, že to nějak výjde a budeme spolu, i když vím, že to tak nebude. Je to hrozný, toto prožívám popré.

Děkuji.

kiju

Vykasli se na ni (a zcela jiste ti to s ni nevyjde).

Mimochodem, ona je nema, chroma, v komatu nebo co? Kdyz by chtela kamarada, tak se s tebou bude bavit sama. Jenze ona by radeji asi patolizala, obdivovace, ktery bude vecne v ponizene prosebni pozici, proste masirka ega. Tohle ve svem vlastnim zajmu nedelej.

Nejlepe zdvorily odstup.

hodnocení

0x

Když tě odmítla tak tě odmítla a musíš vzít na vědomí že budete asi vždy jen kamarádi. Holt, má asi jinýho. A sebelepším/drahým dárkem si její srdce nekoupíš. Ale koupit jí něco můžeš - co, to je těžká rada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]