Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Subway surfers

Od: jarcula* odpovědí: 10 změna:
Dobry den muzete mi tu prosim nechat nekdo odkaz na tuto hru do mobilu pro android 1.0.4?Ja uz merne hledam 3 dny.Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Otevři si Google play, je to takový trojúhelníček, který bys měl mít v menu a tam dej vyhledat Subway surfers, pak stačí zmáčknout Instalovat a hotovo.

jarcula*
hodnocení

To vim ale hru my to nevyhleda jen tipy a trikya co jsme nasla na netu tak mi napsalo ze neni kontabilni se zarizenim
klaarii

Kdyš mě to pořád píše:,,nENÍ K DYSPOZICI PŘIPOJENÍ K SÍTI. KOMUNIKACE SE SERVREM NENÍ MOŽNÁ." Co teď?

hodnocení

0x

play.google.com/... pokud máš android 1.0.4. tak ti to nepůjde, je požadováno minimálně anndroid 2.3.3

jarcula*
hodnocení

Neter ma stejny a hra ji bezi bez problemu
jarcula*
Tak jsem se spletla android mam verzi 2.3.6 a stejsne mi pise ze hra neni kontabilni s verzi mam telefom samsung galaxi ace GT-S5830i tak teda nevim

hodnocení

0x

Neodzkoušeno, ale pár verzí se dá najít na uložto. Jedna z nich uloz.to/...

jarcula*
Stazeni se nezdarilo tak asi to na tento typ mobilu nejde

Stahujete z Uložto rovnou do mobilu?

A co to stáhnout do PC a pak teprve přetáhnout do mobilu?

jarcula*
Stahuju dle odkazu tady nemam pc po ruce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]