Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod Live-mobil.cz

Od: alice* odpovědí: 2 změna:

Přidáváme se ke skupině podvedených od pana Poláka. My jsme již trestní oznámení podali a to ve středu 15.6.2011. Žádný poplatek se neplatí, musí nás být co nejvíce a pokud bude škoda vyšší jak 5000,- Kč, což si myslím že už je nyní, lze mu zablokovat účty a bude se jednat o trestný čin a bude souzen.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucitko*
hodnocení

0x

Já se také přidávám, zaplatil jsem 7.6. částku 3888,- čekala jsem do 15. 6. kdy jsem zjistila že nefungují stránky a tak jsem volala na ČOI, kde mi tedy poradili ať jim to pošlu přes e-podatelnu a zajdu na policii, takže ode mne už je oznámení i na ČOIce...Samozřejmě jsem byla i na policii, ale nedali mi žádné číslo TO?

Také bych se ráda přidaloa k hromadnému TO!Psala jsem panu Jiřímu, ale nevím jestli bylo doručeno

edit92*
hodnocení

0x

Pokud se bude podávat hromadné TO, ráda bych se připojila. Přišla jsem o 4.000,- Kč. Z časových důvodů, se nemůžu dostait na policii podat TO. Pokud ano, byla bych ráda. Ozvěte se prosím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]