Nejste přihlášen/a.
prosím,poradte..mi..za každej sebemenší a lepší typ budu rád...co si myslíte jaká je nejméně bolestná smrt? spíše sebevražda?díky za každej tip
Pročpak se ptáte? Hele, je fůra bezbolestných způsobů, ale kdo to chce mít za sebou, volí nejrychlejší způsob, ne bezbolestný. Ale to s tím i souvisí - čím rychleji, tím méně to bolí. Třeba taková dekapitace... šmik a je to. Gilotina a podobně... ale to by chtělo asistenci a to je zakázané. Znovu - pročpak se ptáte?
A k čemu vám bude takový tip? Měkké i, prosím. Popřemýšlíte o tom, jít si hodit mašli? "Ladinpraha" radí správně - vyberte si něco, co bude efektivní, buďte k čertu chlap. Ale moc vás prosím, nezpackejte to, ať na vás nedoplácíme léčebné výlohy z našich daní. A nedávejte to předem vědět hasičům nebo policii, výjezd stojí spoustu peněz a ti hoši už tak mají dost přesčasů, mají přece i svůj život, berte ohledy...
To je jedno, ne? Když už, tak pořádně bolestně - důstojně! Jestli tady čekáš žhavou diskusi, jak tě budou ostatní přemlouvat, tak se asi hodně nudíš. Žádám příchozí, aby nic nepsali, protože mi tihle lidé už opravdu lezou na nervy.
Nejméně bolestivá je přirozená smrt ve spánku.
Zažil jsem v "přímém přenosu" smrt, která pravděpodobně také nebyla nepříjemná: chodil starší chlápek do hospody, dal si dvě pivka na stojáka, zaplatil a odešel. Jednou přišel, dal si jedno, položil půllitr, upadnul na zem a bylo po něm.
Ale jestli přemýšlíš o sebevraždě, většina způsobů bolí, alespoň chvíli. A myslím, že ta "chvíle" je v tom okamžiku móóc dlouhá...
Ze života: můj táta byl už dlohá léta těžce nemocen a doktoři se snažili mu nějak pomoci, ovšem už mu nemohli nějak moc ulevit od trvalé bolesti, a euthanásie u nás není zatím oficiálně uzákoněná. Táta, velmi chytrý člověk, dlouho přemýšlel o způsobu své smrti, nad mnoha možnostmi, toho zdravotního utrpení už měl dost a chtěl si ho už ukončit. Nakonec ten nejméně bolestn)vý způsob vymyslel i uskutečnil. Nezlob se na mne, ale neprozradím Ti ho, zatím ještě můžeš číst i psát, tak máš na záměrné ukončení svého života třeba ze zdravotních důvodů ještě dost času...
A rozlišuj, prosím, mezi bolestný a bolestivý. Když se někdo zasebevraždí, pro toho člověka je to bolestivé. Pro všechny jeho příbuzné a známé je pak jeho smrt velmi bolestná...,
Život sis sám nedal, nemáš právo si ho sám vzít. Ale pokud jsi opravdu nějaký ukňučený slaboch a poserka, jak to vyplývá z tvého dotazu, bude to lepší pro tebe i pro ostatní. Skoč pod pendolino a je to teď. Nedávno přejelo muže /nešťastná náhoda/ a na předním háku si 25 km až do Pardubic přivezlo jeho utrženou ruku. Byl to prý hrozný pohled. Ale to už ti bude nakonec jedno. Komu není rady, tomu není pomoci. Jaga
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.