Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jelikož marně po škole hledám práci v ekonomickém oboru, tak se rozmýšlím, jakým směrem se vydat, aby byla vyšší šance na nalezení uplatnění. Všiml jsem si že často hledají řidiče sk. C, a napadlo mě, že bych to mohl zkusit. Problém je v tom, že je na to potřeba spousta dokladů a osvědčení, která vyjdou na dost peněz. Takže se chci nejprve zeptat, jestli někdo máte s touto prací zkušenost a co od toho můžu očekávat. A jak náročné jsou ty zkoušky na sk. C a to profesní školení?
Díky za odpovědi.
Můžete očekávat to, že neuvidíte domov a rodinu. Teď vám to možná je jedno, ale až budete jednou chtít mít rodinu, bude to problém.
Tlak ze všech stran - majitel dopravy - musíte to dovézt včas, zadavatel (firma, které něco vezete) - bude to tu včas, zácpa ho nezajímá. Zácpy, nařízené pauzy, které váš zaměstnavatel může chtít obcházet.
Jinak autoškola - testy stejné jako u kterékoliv jiné skupiny, jízdy s daným vozidlem dle skupiny, rozsah daný zákonem. Problémem je spíše cena - onehdá to tu někdo počítal 42.000,-, což asi pro vás není zrovna málo.
Dobrý den.Jak píše pán shora,je to zaměstnání,kde se Vám třeba naskytne jezdit v rámci ČR.Jako že vnitrostátní doprava.Finance nejsou špatné,jde o to jaká firma,a co vozit.Co vím,hodně řidičů co jezdí ven,si zvyklo na ty lepší peníze,a pak je to o tom,která ženská to dlouhodobě vydrží,pořád čekat.
Pokud jste svobodný,a chcete si vydělat nějaký ten lepší peníz,tak pak ano.Ale to můžete i jet do zahraničí,a nepotřebujete řidičský průkaz ,,C"
Já osobně mám řidičský průkaz jak ,,C" tak i ,,CE" platný profesní průkaz,EEG,Psychotesty na 7 let.A zatím o tom neuvažuji,ale vše si držím...to dá rozum.To mi je 32 let,a rodinu zatím nemám.Pokud jsem si chtěk hodně vydělat,jel jsem si na rok do kanady,a bylo to mnohem lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.