Nejste přihlášen/a.
Nevíte, kde by se dal koupit červený hrníček Nescafé, před lety se mě jeden rozbil a chtěl bych si koupit jiný.
doplněno 14.12.13 11:25:Myslím v bervě červené s Nápisem nescafé nejlépe v nějakém obchodním domě.
Napiš si do Nestlé. Když jim dostatečně srdceryvně napíšeš, jak moc trpíš ztrátou hrnečku, pošlou ti ho zdarma až domů. Koupit to asi nepůjde, myslím, že to měli jen jako marketingovej produkt...
reklamnihrnecky.webgarden/... Limitovanou sérii v obchodě neprodávají, pouze s nákupem kávy byl jako dárek hrníček. Upřesněte o jaký vám přesně jde a jistě má někdo zbytečně hrečky doma, mám červené s nápisy-různě psané po hrnku, kulaté i hranaté hrnky. Teď mám jiné starosti ale pokud vám udělá hrnek radost, klidně ho věnuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.