Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mravenci v bytě - způsob jak se jich zbavit

Od: jarslav odpovědí: 2 změna:

Mám dlouholeté zkušenosti s mravenci v bytě. Bydlím v přizemí staršího domku a pravidelně se mi najaře objevují v kuchyni a bývá jich dost. Postupuji takto: Když přichází jejich čas jsem v pohotovosti. Jakmile se objeví jeden,dva mravenci okamžitě pozoruji odkud se do bytu zvenčí dostávají. To je jeden důležitý krok. Škvírku je třaba vysypat křídou, nebo ji nějak utěsnit- tmelem a pod. Druhý krok je ten, že se musí vypátrat jejiích cestička, kudy přicházejí až se dojde k mrafveništi. Mraveniště je třeba nemilosrdně zlikvidovat. Mně do bytu lezli mravenci drnoví. V místě kam zalézali a odkud vylézali jsem rýčem odkryl mělce drn. Tam se to jimi jen hemžilo a nalil jsem tam ředidlo. Na čas byl pokoj, ale zase se to opakovalo. Takže jse tento postup opakoval i já. Jiným způsobem se jich nezbavíte.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ředidlo bych určitě nikde na zahradě nenalila. Stačí konvice vřelé vody.

atsu
hodnocení

0x

Já to dělám jinak. Koupím si biolit, obstříkám okna a dveře popř. nějaké dírky atd. Funguje. No problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]