Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádkyně Martinaa, potřebuji od ní něco

Od: anzioka odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

již jednou jsem sem vkládala text na kontrolu a velmi příjemná a ochotná rádkyně Martinna mi podala pomocnou ruku. Nechci sem vkládat další text, tak jestli by nešel váš e-mail, na který bych text poslala. Kdyby to četl někdo jiný, kdo zná tuto rádkyni, tak jí to prosím vyřiďte. Díky moc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

"anzioka", pokud se zaregistrujete, můžete si psát vnitřní poštou. *klik* - stařenka

krkovicka*
hodnocení

0x
Nebojte ještě dorazí,jestli zrovinka neoslavuje maturu partnera nebo Můžete se zaregistrovat a napsat jí vnitřní poštou.

patronka*
hodnocení

0x

Anzioka, není nic snazšího, než se v této poradně zaregistrovat a využít vnitřní poštu. Jinak se dost Martině divím, že Vás už na registraci neupozornila. Patronka

anzioka
hodnocení

Díky, na registraci se zrovna necítím, ale měla jsem ji to navrhnout v té konkrétní otázce ... No co, snad dorazí a uvidí to ... Jinak díky za vaše odpověďi.

Kdyby byl v korekturách textu někdo zběhlý, myslím z vás, mohl by mi pomoci, pokud by chtěl i on.:)

patronka*

To je dost divný názor - na registraci se zrovna necítím. Registrace Vás k ničemu nezavazuje, nikdo se o Vás nedozví nic jiného, než to co sama o sobě napíšete, jen tu vystupujete pod stejným nickem, který si sama zvolíte. Tak co se Vám na tom nezdá? Myslím, že Martinaa je dost rozumná, aby Vám v tomto případě nevyhověla a ostatní nejspíš také ne. Vy něco potřebujete, tak pro to taky něco udělejte. Patronka

anzioka
hodnocení

Dobře, dobře ... ale budete mě potom muset navést k tomu, jak posílat zprávy. Nebo její e-mail rovnou uvidím, když budu zaregistrovaná?

Její "veřejný" email ne, ale v záhlaví stránky je záložka "vnitřní pošta" (druhá zleva), na tu kliknete a to už vám nabídne možnost poslat zprávu kterémukoli registrovanému uživateli. Půjde to prostřednictvím poradny (proto vnitřní pošta), ale uvidí to jen adresát. A když vám odboví, tak vám ta záložka bude blikat. (A taky si při registraci můžete nastavit přeposílání vnitřní pošty na váš mail.)

hodnocení

Tak jsem se tedy zaregistrovala ... ;) Vzkaz jsem napsala ... a možná ještě někomu napíšu, pokud nebudu něco vědět *jasne*

jsmestastni
korektury textu delaji i prekladatelske agentury

martinaa*
hodnocení

0x

Omlouvam se za zpozdeni, meli jsme slucak se zakladkou, tak zrovna vstavam:D piste prosim na no.cturno@seznam.cz:)

doplněno 18.06.11 12:26:

Ale zadny vzkaz ve vnitrni poste nemam, nic nedoslo. Kdyztak to poslete znovu:)

hodnocení

Díky moc, ještě jednou jsem vzkaz poslala, doufám, že došel ... napište mi prosím reakci také do vnitřní pošty ... jinak díky za ochotu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]