Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro mamku

Od: kajul odpovědí: 3 změna:

Přeji dobrý večer, jako každý rok i tentokrát jsem nechala výběr dárků na poslední chvíli v domění, že mne napadne něco převratného. A také napadlo: originální tričko s vtiným sloganem případně obrázkem. Mamka je sama sobě šéfem i podřízeným (vlastní trafiku) a proto bych jí ráda darovala tričko s narážkou na tuto skutečnost. Právě teď mne nic nenapadá a proto bych Vás ráda požádala o popuštění uzd vaší fantazie. Děkuji za jakýkoliv nápad

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

0x

- výroba trička asi chvíli trvá - zřejmě by to chtělo i vtipného výtvarníka.!

V nejhorším - co zkusit klasický kosmetický balíček s výživným pleťovým krémem, pleťovou vyživovací vodu, voňavku, deodorant, - a nevím, co ještě dámy potřebují.!

Já osobně bych byla šťastná, kdybych dostala balení DVD- disků - ať už DVD+RW, anebo DVD-R. Anebo již nahrané disky s hororovou tématikou, trochu inteligentnějšího rázu, nežli obyčejné "krváky" .Tak ahoj.

kaluj

Zdravím, výroba trička není problém. Firma poblíž je schopna ho natisknout ještě do Vánoc a nějaký ten font už také najít dokážu a rozvržení textu lze udělat v aplikaci na netu.

hodnocení

0x

Z toho by sis něco nevybrala? trickomat.cz/...

doplněno 14.12.13 10:39:

Ale to asi není to co si přectavuješ že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]