Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděná menstruace vs nemocnice

Od: kitynka147* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám už 8. den opožděnou MS těhotenský test je negativní, břicho mě bolelo teď mě již nebolí, mám jen bílý výtok, jinak jsem strávila 14 dni v nemocnici protože jsem zkolabovala a z toho asi týden jsem měla kapačky tak jsetli to spolu nějak nesouvisí.Po 14. denním pobytu v nemocnici lékaři nezjistili proč jsem zkolabovala ale buď to prý bylo ze stresu nebo nedostatek mědi, ale výsledky vyšetření ještě nemám a když jsem byla v nemocnici tak jsem určitě těhotná nebyla protože mi dělali ultrazvuk a plno dalších vyšetření a tudíž by na to přišli.

Děkuji Týna

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Nepíšeš svůj věk, ale předpokládám, že jsi mladá tak 13-17 roků. Může to souviset s tou nemocí, se stresem, s HA, s rozhozením rovnováhy vitamínů a spoustou dalších věcí, stačí tady projít poradnu, každý týden tu má stejný problém nějaká holčina.

askmenow*

(Ladaadal: Na HA, kterou zmiňujete, by měla být mensruace naprosto pravidelná.)

Jinak jedním z důvodů opozdění bývá právě i stres, je tedy možné, že příčin yopoždění jsou stejné, jako hospitalizace. Přesto bych se ve vašem případě, pokud se ještě během pár ní nedostaví, stavila na gyndu, kde bych zmínila i pobyt v nemocnici. Myslím, že to nebude nic vážného, ale pokud za sebou máte nezjištěné zdravotní problémy, mohl by to teoreticky být další ze symptomů.

A jak jste an tom jinak, menstruaci míváte pravidelně? Výtok máte i jindy, nebo jen nyní?

doplněno 22.11.12 11:48:

ladaadal: Někdy po nasezení první/jiné antikonce dochází k rozhození během prvních dvou až tří měsíců, na to by však měl gynekolog (a příbalový leták) upozornit, takže jsem nečekala, že by to byla jedna z možností otázky. V průběhu braní dochází k úplnému zpravidelnění cyklu. Vysazení antikoncepce už beru jako to, že na HA člověk není, takže samozřejmě ta pravidelnost zase opadá.

ladaadal*

Askmenow, jako chlap se v tom zase tolik nevyznám, ale pročítám zdejší diskuze a dočetl jsem se, že při nasazení, vysazení nebo změně HA se cyklus může rozházet:)

myse*
hodnocení

0x

myslím, že to bude v phodě. že je to způsobeno tím kolapsem a celkovou slabostí. Netrap se tím a počkej, ono to přijde. Pokud by nepřišlo do měsíce, zajdi raději k lékaři.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Týno, opožděná menstruace opravdu může být z toho kolapsu. Není to nic neobvyklého. Nestresuj se a čekej. Pokud bude zpoždění trvat déle, vyhledej gynekologa.

drejdl*
hodnocení

0x

Těhotenství vyloučit nelze, pokud jste měla nechráněný styk v minulém cyklu. Rozumováním se nic nevyřeší, zajděte za svým gynekologem a bude jasno. Na začátku těhotenství může břicho pobolívat v předpokládaném termínu menstruace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]