Nejste přihlášen/a.
Ahoj spolurádci, páni kolegové Vadí Vám, nebo přijde Vám trapné, když dostanete kytičku? Třeba k narozeninám, k svátku. Vím, že pro chlapa je lepší asi lahev něčeho dobrého nebo věcný dar, ale kdyby se nehodilo dát takový dárek, přijali byste květiny? Co na to říkáte? Zajímají mě samozřejmě i názory dam
Já bych květinu dala pouze při návštěvě v nemocnici, aby měl na stolku něco hezkého. Ale ke gratulaci asi ne. Claire, dneska je takový výběr dárků, že byste určitě vybrala něco vhodného. A když už květinu, tak něco neobvyklého, exotického. A ještě bych řekla, že by se hodila bonzaj. V případě, kdyby pěstoval třeba kaktusy - tak něco v květináči do sbírky.
doplněno 16.06.11 22:47:A ještě mne napadlo, třeba hezký keříček ozdobných papriček a nebo chilli papriček.
Záleží komu to je. Tatínek dostal k padesátce padesát růží vytvořených z padesáti padesátikorun. (papírových) Taky jeden rok dostal kytičku, v které byly schované klobásky.
Manžel od někoho dostat kytku, tak mi jí přinese, jako že je od něho.
Jen výjimečně (velké jubileum atp.)
Při zcela výjimečné příležitosti by mne to asi potěšilo, hodně by však záleželo, od koho by tento dárek byl. Buď by musel mezi námi být na tento dárek správný citový vztah, anebo by to musela být určitá recese, ale opět s podtextem, který by záležel na osobě toho dárce...
Kytičkou v tomto smyslu myslím něco hezkého, ale v podstatě naprosto nepraktického a krátkodobého. Pravda, flaška je flaška...
Ahoj, ježíšmarjá! Přijal? Já po nich toužím! Taková vzrostlá Liwingstonie, nebo beztrný Echinocactus grusonii, nebo nějaká pěkná kristátní forma kaktusu, nebo sukulentu - mmmmmm! Nebo nějaký mrazuvzdorný exot, nějaká mexická agáve, třeba Neomexicana tak 35 cm průměr růžice mmmmmm! Jen musím podotknout, že nemám moc rád řezané, to jsou pro mne zabité rostliny, když rostliny, tak i s kořeny
Moje babička mi již dávno když jsem slavil 50 tiny,tak mi z legrace uvázala krásnou kytici:Medunku-abych se prý sklidnil a nedělal hlouposti.Kmín kořenný-abych netrpěl nadýmáním.Kopřivu-abych si pročistil vnítřní orgány.Rozmarýn-na povzbuzení paměti. No a krásně to naaranžovala.A musel jsem si dělat potom čaje.Ale také jsem dostal i jiný pěkný dárek.Takže kytici mužům ano,ale také trochu vtipu k tomu.
Ale ano, vkusná kytice příležitostně potěší.
Proč ne, bude-li vtipná a s láskou daná. Znám jedno květinářství, kde vám uváží doslova všechno - v kytici třeba i dlouhé maďarské pikantní klobásy - no řekněte, který muž by tuto kytici odmítl? Jednou jsme kolegovi v práci uvázali velkou kytici a jako stěžejní bod v ní byla záchodová štětka / pozor - nepoužitá/ a v ní dokola opatrně zapíchané cigarety. Byla z toho taková hezká cigaretová koule. A jak se mu to líbilo - hned začal "kytku" kouřit. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.