Nejste přihlášen/a.
Ahoj, o vykendu jsem se konecne odhodlal a jdu s kamosem na diskoteku. Nikdy jsem tam nebyl a znam akorat tak jen toho kamarada a vsechny jeho ostatni kamarady kalice neznam a nevim co od toho ocekavat a jak se tam chovat. Nemate s timhle nejake zkusenosti?...Byl bych moc vdecen...)
Vyhlidni si, holku, jdi za ni, oslov ji Ahoj Kote, pochval ji, jak to tam maji pekny, nabidni ji startku, k tomu musis poznamenat, ze jsou dobry a pak na ni vybal, ze jses jeden z nejlepsich tanecniku disko.
To vzdycky zabere.
Jj, zkušeností mraky. Akorát si je už nějak nepamatuju.
Ale pamatuju si, že jsem nad tím předem nikdy nějak moc nepřemýšlel! Buď jsem tam poznal pár dobrej týpků kámošů, nebo nějaký pěkný holky, anebo jsem se akorát "trošku opil", ale určitě to nebyl ztracený čas!
Asi nad tím moc nebádej, nevím kolik Ti je let, jestli už máš ofiko povolený alkohol, ale většinou se podobné akce někam vyvinou, bez ohledu na to jestli sis něco naplánoval nebo ne. Hlavně tam jdi za zábavou a v pohodě, každá "věc" v životě je někdy poprvé!
No sice je to smutné,že bez alkoholu ani ránu,ale dej si tedy než tam půjdeš pár štamprlí předem a pak ti to bude uplně šuma fuk co se tam bude dít a jak se chovat.Chování ti potom bude řídit alkohol v krvi a podle toho budeš také vypadat a zapadneš hned k těm kaličům jak píšeš velice dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.