Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat jestli tu někdo má už zkušenost s nějakou nebankovní pujčku která je spolehlivá a nechce poplatky předem nebo jestli to není podvod.Potřebuju ted najednou zaplatit větší částku (30 tisíc) příjem mám sice ne velký jelikož jsem na výšce,ale mám ho.Jinak jsem v registru.(Nechci provident) Děkuji
Myslím si, že vás asi spolehlivě naštvu, ale já si myslím, že byste se měla nad sebou zamyslet. Nad svým uvažováním, nad životními prioritami. Protože ještě jste nevykročila do života a už táhnete na hrbu dluhy! To nebude hezký start až ve slavnostních šatech odpřisáhnete a dostanete diplom A to všecko v době, kdy byste se měla osamostatnit, najít si byt a vůbec začít žít jako dospělý, samostatný, vzdělaný člověk. A to nemluvím o tom, že byste se měla zajímat o to, jestli rodiče nepotřebují pomoci.
Fakt, zapřemýšlejte a přehodnoťte
tady bude každá rada drahá.
bože, jak může člověk s takovýmito názory studovat VŠ? je vám jedno, kolik zaplatíte? půjčím vám - čím můžete ručit?
Mám dva názory: 1/ že "babkazov" má velikou pravdu, i když se Vám třeba nelíbí a 2/ že spolehlivá půjčka prostě neexistuje.
Snad jen si půjčit od příbuzných, kteří mají peníze, dohodnout si splácení a pak opravdu poctivě splácet. Stalo se nám to před lety, na koupi auta nám dost chybělo, půjčila nám tchánova sestra. Vše jsme jí časem v pohodě vrátili, nenastal žádný problém. Jenže ne každý má dneska solventní a zároveň ochotné příbuzné. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.