Nejste přihlášen/a.
Blbá otázka, je to ok nosit mikinu na zip s kapucí (nebo bez) bez trička pod ní? Nosím je takhle pořád. Je to tak pro mně pohodlnější a komfortnější. Vypadá to i dost cool? Nebo to vypadá blbě.
Jestli jsi hezký kluk, tak mít mikču bez něčeho "pod" je možná rajcovnější (myslím pro ostatní). Nevím ale, kolik Ti je a jak moc máš chlupatou hruď. Protože u těch zipových záležitostí "naostro" (micina, džíny) je nebezpečí, že se chlupy dostanou do zipu, a pak to docela bolí.
Dej foto, já to zhodnotím!
Je mi právě tolik kolik mi je. No tak chlupatý jsem dost. Zatím jsem si je přivřel jen párkrát, ve spěchu a naposledy to byl kámoš, vzteky že jeho mladá čuměla jen po mně.
Hmm, k tomu fakt newim co dodat...
A naprášíš se, kolik Ti je, nebo to necháš jako tájo?
A fakt to je jen otázka, a ne žádný vydírání! Vždyť to vlastně vůbec neni důležitý... Ale podle nicku bych tipnul, že seš o pár tejdnů mladší než já...
No asi tak, až budeš řekněme takový sedmdesátiletý mladý kmet, tak tu mikinu na holé tělo asi nosit nebudeš, že. Nebo budeš, ale budeš vypadat jako ťululum a každý se odšklíbne, protože budeš starý a nezajímavý. Holky se na tebe nyní dívají, protože většina kluků či mužů mikinu takto nenosí, tak jsi svým způsobem rarita. A jestli jsi ještě k tomu i mladý, tak se nediv, že tě ženy fixírují pohledem a mužové závistivě skřípou zubama. A jestli to vypadá cool nebo blbě? Těžko posoudit, to je, jakoby žena šla nahoře naostro... Asi si taky někdo poví, že je cool, a někdo, že je "blbá". Tak to neřeš, stejně se všem nezavděčíš, hlavně, když to vyhovuje tobě, ne?
Sorry za tak ostrou reakci (přišel jsem utahaný a blbě jsem to pochopil). Možný je že mi kámoš opravdu závidí, (je stejně starej) že jsem chlupatej sám má hrudník jak hlavu děda vševěda
. Ale triko pod mikinou nosit nebudu. no i v létě nebo na párty
je samotná mikina (mám kvalitní značkový) lepší než triko protože se dá aspoň rozepnout.
Blbá?Máš tam nějakej překlep!
No jasně, avatar. Ale u nás říkáme - mezi známými - "co máš u nicku"
To není překlep, to byl jen trošku "rejpanec", je vidět, že zafungoval...
Nicméně, jestli se po rozepnutí Tvé mikiny na Tvé hrudi objeví zvětšenina Tvého avataru, doporučoval bych u mikiny zip zapnutý dvojitý kovový, navíc raději ještě aspoň sucháč...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.