Nejste přihlášen/a.
Znáte to, reklama v TV nebo rádiu, reklama na cokoliv a mluví jí chlap, co jako by hulil 80 cigaret denně. Pro mne je to něco nechutného, při poslechu hudby nebo TV používám subwoofer a to je peklo. Nevíte někdo, jestli je to záměr? Já bych řekl že ano. V rádiu je tento hlas dobře slyšet a to je pro ně asi to hlavní. I v TV asi zaujme. Ale mě je z toho normálně špatně. Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu!
Nebo to nějakým ženám příjde i sexy? Víte co myslim, takovej ten hlas, kdy mluví a skoro každou samohlásku jakoby vykrkává s hlubokým tenorem ... FUJ!
doplněno 22.11.12 11:04: Zkusim najít nějaký video nebo něco na youtube ... akorát teď si konkrétně na nic nevzpomenu. Jen poslouchám Český rozhlas Plzeň a tam byla jedna reklama, ale už nevim na co. Sundal jsem si sluchátka když jsem to zas slyšel a napsal jsem tenhle dotaz
Zdravím, nejlépe kdybyste dal nějaký příklad, v jaké přesně reklamě? Jinak obecně vše v reklamě je záměrně. Má za úkol Vás zaujmout, třeba i tím, že se pokusí šokovat, pobouřit... Pěkně o tom píše Oliviero Toscani v knize Reklama je navoněná zdechlina. Těším se až vláda schválí, že reklamy nesmí být hlasitěji než film, to bude opravdová výhra. Přeji hodně trpělivosti ![]()
Nejsem si jistej, co přesně myslíš. Pamatuju, že Dalibor Janda ten skřehoták trénoval asi 2-3 roky, aby ho uměl a umí ho taky přehazovat z chrapláku na normální. Oproti tomu takovej Kerndl to má z těch 80ti denně a taky mi přijde, že zvrací, když mluví nebo zpívá.
. Jinak myslím, že málokdo nějak mění hlas, dost by se u toho nadřel, nebude to nic jednoduchýho. Zkus tak chvíli mluvit. po půlhodině nebudeš moct vyslovit ani hlásku.
"Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu!"
Jakmile začne reklama, přepínám - kamkoli, i kdyby to mělo být na dokument o ekologické recyklaci toaletního papíru v domácích podmínkách... ![]()
Ale občas to nestihnu přepnout dost rychle - takže podobné pocity zažívám u většiny reklam s dětmi...
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.