Nejste přihlášen/a.
Znáte to, reklama v TV nebo rádiu, reklama na cokoliv a mluví jí chlap, co jako by hulil 80 cigaret denně. Pro mne je to něco nechutného, při poslechu hudby nebo TV používám subwoofer a to je peklo. Nevíte někdo, jestli je to záměr? Já bych řekl že ano. V rádiu je tento hlas dobře slyšet a to je pro ně asi to hlavní. I v TV asi zaujme. Ale mě je z toho normálně špatně. Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu!
Nebo to nějakým ženám příjde i sexy? Víte co myslim, takovej ten hlas, kdy mluví a skoro každou samohlásku jakoby vykrkává s hlubokým tenorem ... FUJ!
doplněno 22.11.12 11:04: Zkusim najít nějaký video nebo něco na youtube ... akorát teď si konkrétně na nic nevzpomenu. Jen poslouchám Český rozhlas Plzeň a tam byla jedna reklama, ale už nevim na co. Sundal jsem si sluchátka když jsem to zas slyšel a napsal jsem tenhle dotaz
Zdravím, nejlépe kdybyste dal nějaký příklad, v jaké přesně reklamě? Jinak obecně vše v reklamě je záměrně. Má za úkol Vás zaujmout, třeba i tím, že se pokusí šokovat, pobouřit... Pěkně o tom píše Oliviero Toscani v knize Reklama je navoněná zdechlina. Těším se až vláda schválí, že reklamy nesmí být hlasitěji než film, to bude opravdová výhra. Přeji hodně trpělivosti
Nejsem si jistej, co přesně myslíš. Pamatuju, že Dalibor Janda ten skřehoták trénoval asi 2-3 roky, aby ho uměl a umí ho taky přehazovat z chrapláku na normální. Oproti tomu takovej Kerndl to má z těch 80ti denně a taky mi přijde, že zvrací, když mluví nebo zpívá.. Jinak myslím, že málokdo nějak mění hlas, dost by se u toho nadřel, nebude to nic jednoduchýho. Zkus tak chvíli mluvit. po půlhodině nebudeš moct vyslovit ani hlásku.
"Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu!"
Jakmile začne reklama, přepínám - kamkoli, i kdyby to mělo být na dokument o ekologické recyklaci toaletního papíru v domácích podmínkách...
Ale občas to nestihnu přepnout dost rychle - takže podobné pocity zažívám u většiny reklam s dětmi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.