Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte rádi takový ten krkavý hlas?

Od: michaltopic* odpovědí: 9 změna:

Znáte to, reklama v TV nebo rádiu, reklama na cokoliv a mluví jí chlap, co jako by hulil 80 cigaret denně. Pro mne je to něco nechutného, při poslechu hudby nebo TV používám subwoofer a to je peklo. Nevíte někdo, jestli je to záměr? Já bych řekl že ano. V rádiu je tento hlas dobře slyšet a to je pro ně asi to hlavní. I v TV asi zaujme. Ale mě je z toho normálně špatně. Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu! *ee*

Nebo to nějakým ženám příjde i sexy? Víte co myslim, takovej ten hlas, kdy mluví a skoro každou samohlásku jakoby vykrkává s hlubokým tenorem ... FUJ!

doplněno 22.11.12 11:04:

Zkusim najít nějaký video nebo něco na youtube ... akorát teď si konkrétně na nic nevzpomenu. Jen poslouchám Český rozhlas Plzeň a tam byla jedna reklama, ale už nevim na co. Sundal jsem si sluchátka když jsem to zas slyšel a napsal jsem tenhle dotaz :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lemuralie*
hodnocení

0x

Zdravím, nejlépe kdybyste dal nějaký příklad, v jaké přesně reklamě? Jinak obecně vše v reklamě je záměrně. Má za úkol Vás zaujmout, třeba i tím, že se pokusí šokovat, pobouřit... Pěkně o tom píše Oliviero Toscani v knize Reklama je navoněná zdechlina. Těším se až vláda schválí, že reklamy nesmí být hlasitěji než film, to bude opravdová výhra. Přeji hodně trpělivosti :)

jonny*
hodnocení

0x

Moc nevim jak to myslis nevsiml jsem si toho snad jeste nikde co poslouchas za radio nebo tak? :)

jinak myslis neco jako kdyz zpiva Louis Armstrong? Toho mam rad *hi*

ladaadal*

Jojo, Armstrong se mi taky líbí. A myslím, že to měl taky z cigaret či doutníků:)

jabraka*
hodnocení

0x

No,je známo všeobecně,že autoři reklamních spotů používají úroveň zvuku o 10 dB vyšší,než normální programy.Pak se dostávají,zejména u extrémních zvuků,do oblasti intermodulačního zkreslení a není se co divit.Snad tomu bude od příštího roku konec,zákonná norma už je schválena.

JABRAKA

ladaadal*
hodnocení

0x

Nejsem si jistej, co přesně myslíš. Pamatuju, že Dalibor Janda ten skřehoták trénoval asi 2-3 roky, aby ho uměl a umí ho taky přehazovat z chrapláku na normální. Oproti tomu takovej Kerndl to má z těch 80ti denně a taky mi přijde, že zvrací, když mluví nebo zpívá.*zed*. Jinak myslím, že málokdo nějak mění hlas, dost by se u toho nadřel, nebude to nic jednoduchýho. Zkus tak chvíli mluvit. po půlhodině nebudeš moct vyslovit ani hlásku.

mowla*
hodnocení

0x

"Jak tohle slyším, tak mam chuť tu televizi vzít, rozmlátit, vyndat z ní toho chlapa a rozbít mu hubu!"

Jakmile začne reklama, přepínám - kamkoli, i kdyby to mělo být na dokument o ekologické recyklaci toaletního papíru v domácích podmínkách... *smich*

Ale občas to nestihnu přepnout dost rychle - takže podobné pocity zažívám u většiny reklam s dětmi...

*zed*

sebod*

mowla...Kam přepneš, když začne reklama? Většinou je ta reklama všude *zed*.

mowla*

Čt se ještě nesynchronizovala (1, 2, 4, 24)...

;)

hodnocení

0x

Zkuste přestat poslouchat přihlouplá rádia...a TV reklamy..

A zkuste třeba pár skladeb Joe Cockera..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]